MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
14 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Özel Teşvik Müjdesi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Düzenlenen Akademik Yıl Açılışında Üniversitemize Özel Teşvik Müjdesi

19 Ekim 2016 Çarşamba 01:41
Okunma
Özel Teşvik Müjdesi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Düzenlenen Akademik Yıl Açılışında Üniversitemize Özel Teşvik Müjdesi
Beştepe Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen 2016-2017 Akademik yılı açılış törenine katılan Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar Üniversitemiz ve şehrimiz adına çok önemli anlara tanıklık etti.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yer alan Beştepe Kültür ve Kongre Merkezinde 2016-2017 Akademik yılı açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan, 2006’dan sonra kurulan 40 üniversite arasından seçilen 5 üniversitenin ihtiyaç duyulan alanlarda özel olarak teşvik edilerek destekleneceğini söyledi.
Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması Projesi kapsamında pilot Yükseköğretim kurumları olarak Üniversitemizin beş yükseköğretim kurumu içerisinde yer aldığını ifade eden Cumhurbaşkanımız, sağlık ve çevre alanında Üniversitemizin gelişimini sürdürebilmesi için özel olarak destekleneceğinin müjdesini verdi.
Cumhurbaşkanımız proje kapsamında; tarım ve jeotermal alanda Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, tarım havza bazlı kalkınma alanında Bingöl Üniversitesi, tekstil, dericilik, seramik alanında Uşak Üniversitesi ve hayvancılık alanında ise Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin Pilot yükseköğretim kurumu olarak belirlendiğini dile getirdi.
Proje ile Üniversitemiz çevre ve sağlık alanındaki çalışmalarına daha da hız kazandırarak İlimizin ve Bölgemizin sürdürülebilir kalkınmasına değer katmaya devam edecek.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.