MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
17 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Özcan’dan Kafkas Masası Önerisi

Talih Özcan Ve Özgür Özel Arasında Kritik Görüşme

01 Aralık 2023 Cuma 20:15
Okunma
Özcan’dan Kafkas Masası Önerisi

CHP Düzce Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Talih Özcan, geçtiğimiz gün CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile baş başa önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede yerel seçimler başta olmak üzere çok önemli konuların ele alındığı belirtildi.

Özcan’dan Kafkas Masası Önerisi

Özcan’ın CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Özgür Özel’le yaptığı görüşmede birçok önemli konu ele alındı. Konuların başında Türkiye’de yaşayan Kafkas kökenli Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının, yüzlerini CHP’ye dönmesi için neler yapılabileceği vardı. Özcan, aynı “CHP Balkan Masası” gibi Türkiye’deki yaklaşık 7 milyon Kafkas kökenli vatandaşımız için “CHP Kafkas Masası” kurulması önerisinde bulundu ve yaptığı çalışmalarını bir rapor olarak Genel Başkana sundu. Bu öneriyi oldukça olumlu karşılayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hemen çalışmaların başlatılması için talimat verdi.

GENEL MERKEZ’E ADAYLARLA İLGİLİ RAPOR SUNDU

Özcan ve Özel arasındaki kritik görüşmede konuşulan bir diğer önemli konu ise Düzce’nin yerel seçimlerde Belediye Başkan adaylarının kim olacağıydı. Edinilen bilgiye göre, Talih Özcan Düzce’deki aday adaylarıyla ilgili detaylı bir rapor hazırlayıp Genel Merkeze sundu. Özcan ayrıca, Düzce’nin milletvekili seçimlerinde uzun yıllar sonra yakaladığı tarihi başarıyı ve CHP rüzgarını, yerel seçimlerde de estirmeye kararlı olduğunu Özel’e iletti. Bu bağlamda, Düzce özelinde aday isimlerinin çok kritik bir öneme sahip olduğu konusunda Özcan ve Özel’in hemfikir oldukları kaydedildi.

DÜZCE’DE BELEDİYELERİN BAŞKAN ADAYLARI KİMLER OLACAK?

Adaylar üzerine uzun bir görüşme gerçekleştiren Özcan ve Özel’in, demokratik teamülleri de dikkate alacakları düşünülüyor. Özcan’ın Akçakoca için Fikret Albayrak ismi hakkında da detaylı bilgi verdiği söyleniyor. Ayrıca Genel Başkan Özgür Özel, Gölyaka ve Yığılca başta olmak üzere diğer ilçelerin potansiyel adayları ile ilgili de Özcan’dan bilgi aldı. Özcan ve Özel ayrıca, Düzce Merkez adaylığını da masaya yatırdılar. Özgür Özel’in, Düzce kamuoyunda sıkça adı geçen Rıdvan Bilgin hakkında da Talih Özcan’dan görüş aldığı belirtildi. Özcan’ın Rıdvan Bilgin’in merkez sağdan geldiğini ve Düzce’deki potansiyeline dair Özgür Özel’e detaylı bilgiler aktardığı kaydedildi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.