MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
25 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Özcan, “2. tur için çalışacağız”

TALİH ÖZCAN İYİ PARTİ VE DEMOKRAT PARTİYE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

18 Mayıs 2023 Perşembe 21:15
Okunma
Özcan, “2. tur için çalışacağız”

Düzce Milletvekili Talih Özcan, seçime birlikte girdikleri Millet İttifakı partilerinden İYİ parti ve Demokrat Parti il teşkilatlarını ziyaret etti. İyi Parti İl Başkanlığında konuşan Özcan, 14 mayıs seçim çalışmaları sürecinde birlikte çalıştıkları 2’inci sıra Millet İttifakı adayı Aslıhan Akbal Tüysüz’e, İl Başkanı Yunus Özay Er’e, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyelerine, kadın ve gençlik kollarına ve üyelerine gösterdikleri performans ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Demokrat Parti İl başkanlığında İl Başkanı Mithat Ceylan ve partililere teşekkür duygularını tekrar eden Talih Özcan Millet İttifakı Düzce Milletvekili olarak Meclis’te üstün bir gayretle çalışacağını ifade ederek, ‘ Cumhurbaşkanlığı seçimleri için de birinci turu tamamladık. Şimdi aynı inançla 28 mayıs tarihinde yapılacak olan 2’inci tur için çalışacağız’ dedi.

Düzce Milletvekili Talih Özcan konuşmasının devamın da, Millet İttifakı olarak seçim çalışmaları sırasında üstün bir gayretle çalışıldığını belirtti ve şu görüşlere yer verdi, “Bugün Meclis’te temsil edilme hakkını kazandık. Ben, elbette CHP’liyim. Ama bugün Millet İttifakının bir Milletvekiliyim. Bunu birlikte başardık. Bu tabloyu birlikte oluşturduk.

Seçim startı ile birlikte; sabahın köründen, gecenin yarılarına kadar Düzce’yi karış karış gezdik. Dava arkadaşlarımız Aslıhan Akbal Tüysüz, Jale Uzunhasanla birlikte kol kola verdik, esnafı gezdik, evlere konuk olduk. Bu toplumun en önemli dinamikleri olan kurumları ziyaret ettik.

Burada bulunan Millet İttifakının başkanından üyesine kadar herkes bizim yanımızda oldu. Dolayısıyla başarı hepimizin başarısıdır. Gerçekten birleşe birleşe kazandık Bunun için hepinize minnettarım. Hepimiz farkındayız ki Düzce kazandı, Türkiye kazandı.”

Cumhurbaşkanlığı 2’inci tur seçimlerine de değinen Talih Özcan, “ Şimdi hepimizin yarım kalan işi tamamlamamız gerekiyor. Emin olun, toplumun değişim talebinin önünde hiçbir güç duramayacak. Bu güzel ülkede demokrasinin, eşitliğin ve kardeşliğin mutlaka hakim olacağına inanıyorum.  Biz bir maça çıktık. Ve birinci raundu kazandık. Şimdi sıra ikinci rauntta.

Aynen birinci rauntta olduğu gibi. BİRLİK içinde, kararlılıkla, azimle yine sabahın köründen gecenin yarılarına kadar sahada olmalıyız. Bu inançla bütün vatandaşlarımızı 28 Mayıs’ta oylarını kullanmaya ve demokrasiyi sahiplenmeye çağırıyorum,” dedi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.