MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
27 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Otogarda Bilgilendirme Standı Kurdu

Üniversite Öğrencileri Otogarda Karşılanıyor

03 Ekim 2023 Salı 14:00
Okunma
Otogarda Bilgilendirme Standı Kurdu

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, üniversite sınavında Düzce Üniversitesi'ni kazanarak şehrimize gelen öğrencilerin Düzce'deki ilk günlerinde hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla otogarda bilgilendirme standı kurdu. Stantta öğrencilere, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelleri ile gençlik liderleri hem Düzce’yi tanıtıyor hem de Gençlik Merkezi ile Yurt faaliyetlerini anlatan broşür veriyorlar.

Düzce Otobüs Terminali, yeni üniversiteli olan gençleri ağırlarken, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı da öğrencilere kucak açtı. Üniversite öğrenimi için gelen öğrenciler, yabancısı oldukları bu şehirde İl Müdürü İsa Yazıcı tarafından karşılandı. Genç üniversitelilerin kayıt, barınma ve ulaşım konusunda sıkıntı çekmemeleri için İl Müdürü Yazıcı, öğrencilerle yakından ilgileniyor.

Üniversitelerde eğitim döneminin başlamasıyla binlerce öğrenci farklı şehirlerde eğitimlerini sürdürebilmek için yollara düştü. Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ise o gençlere yol gösterebilmek, sorunlarını çözebilmek amacıyla Otogar’ın yolunu tuttu. Öğrencilere çikolata, şeker ve su ikram edilip ardından stantlarda akıllarına takılan tüm sorular yanıtlanıyor.

 

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.