MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
29 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Önemli Bir Başarıya İmza Attı

​​​​​​​Düzce Üniversitesi Teknofest 2021’de 1.lik Ödülünün Sahibi Oldu

27 Eylül 2021 Pazartesi 19:08
Okunma
Önemli Bir Başarıya İmza Attı

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı yürütücülüğünde gerçekleştirilen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2021’de, Düzce Üniversitesi Dü-StemKodLab takımı, Eğitim Teknolojileri Yarışması kapsamında Üniversite ve Üzeri Seviyesi kategorisinde 1. olarak önemli bir başarıya imza attı.

Eğitim Teknolojileri Yarışması ile yarışmacı adaylardan; eğitim veya öğretimde teknoloji entegrasyonu ile öğrenmeyi kolaylaştıracak, konunun doğrudan bağlı olduğu alan ile diğer bilim dalları arasında bağlantıyı kuracak, konuyu çok yönlü ele almaya imkan tanıyacak ve kalıcı hale getirecekürünler geliştirmeleri hedeflendi.

Elektrik-Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği doktora öğrencisi Köksal Gündoğdu ile Elektrik-Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği yüksek lisans öğrencisi Şeyda YamanDüzce Üniversitesi’ne1.lik ödülü kazandırdıkları için büyük mutluluk ve gurur yaşadıklarını ifade etti. Yarışmaya Dü-StemKodLab takımı ile başvurduklarını belirten Düzce Üniversitesi öğrencileri, “Kolay Yoldan Yazılım Öğrenmeyi Sağlayan Kodlama Eğitim Seti”  adlı çalışmalarıyla başarıya ulaştıklarını söyleyerek Ülkemizin ve gençlerimizin geleceği için önemli bir çalışmayı hayata geçirdi.

Geleceğin teknolojisi olarak gösterilen bilgisayar programları, yazılım sistemleri ve kodlama alanındageliştirdikleri özgün ve yenilikçi modelleme ve kolay öğrenmeyi sağlayacak çalışma ile birincilik ödülünün sahibi olan Düzce Üniversitesi öğrencileri, kendilerine her zaman destek olan başta Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a, Üniversite Yönetimine ve Düzce Üniversitesi akademisyenlerine teşekkür etti.

 

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.