MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
29 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Ön Kayıtlar Başladı

​​​​​​​Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde Ön Kayıtlar Başladı

07 Ağustos 2018 Salı 20:59
Okunma
Ön Kayıtlar Başladı

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde Ön Kayıtlar Başladı

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2018-2019 Akademik Yılı için öğrenci başvuruları, Konuralp Kampüsü’nde alınmaya başladı. Ön kayıtlar, 10 Ağustos 2018 tarihinde son bulacak.

Antrenörlük Eğitimi, Antrenörlük Eğitimi (İkinci Öğretim),  Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Spor Yöneticiliği ve Spor Yöneticiliği (İkinci Öğretim) bölümlerine, YKS sınavı ve Özel Yetenek Sınavı ile14 kadın ve 26 erkek olmak üzere 40’ar öğrenci alınacak.

Düzce Üniversitesi’nin sportif başarılarında büyük bir yeri olan ve önemli başarılara imza atan Spor Bilimleri Fakültesi’ne, öğrencilerin ilgisi yoğun oldu. Spor Bilimleri Fakültesi bünyesindeki Antrenörlük Eğitimi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ile Spor Yöneticiliği bölümlerinden herhangi birinde eğitim almak isteyen öğrenciler, http://sbf.duzce.edu.tr adresinde bildirilen evraklarla birlikte başvuruda bulunacak.

Şehit ve Gazi Yakınlarına Kontenjan

Şehit ve gazi yakınlarına,1 kadın, 1 erkek olmak üzere üç bölüm için 2’şer öğrenci kontenjan hakkı tanındı.

Engellilere Özel Kontenjan

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi şehit ve gazi yakınlarına açılan kontenjanlarla birlikte engelli öğrencilere yönelik de kontenjan açtı. Engelli öğrenciler,Antrenörlük Eğitimi ile Spor Yöneticiliği bölümlerinden herhangi birinde eğitim alabilecek. Belirtilen bölümler için ikikadın ve iki erkek olmak üzere toplamda 4 engelli öğrenci alımı yapacak.

Milli Sporcu Kontenjanında Değişiklik

Bir önceki akademik yılda milli sporcularla lisanslı sporcular arasında eşit dağılım yapan Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, 2018-2019 Akademik yılı içinse, her bölüm için 8 erkek 4 kadın olmak üzere 12 milli sporcu kontenjanı oluşturdu. Milli sporcular ve lisanslı sporcular eğitim hakkı kazanabilmek için kendi branşlarında elemeye tabi tutulacak.

Ön başvurularda kayıtlarını yaptıran öğrenciler,14.08.2018 tarihinde, saat 09:00'da Düzce Üniversitesi Stadyumunda yapılacak Özel Yetenek Sınavı’nda 30 Metre SüratTesti’ne tabi olacak.

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.