FARUK ÖZLÜ SOL
FARUK ÖZLÜ SAĞ
29 Mart 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Düzce Ticaret Ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı, Düzce Tso Meclis Başkanı Tanju Acar’ın Başkanlığında Gerçekleştirdi.

21 Ekim 2022 Cuma 23:18
Okunma
Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı, Düzce TSO Meclis Başkanı Tanju Acar’ın Başkanlığında gerçekleştirdi.

Toplantıya; Meclis Başkan Yardımcıları Metin Topal, Murat Taştepe, Meclis Katip Üyesi Murat Sert ve Meclis Üyeleri katılım sağladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Düzce TSO Meclis Başkanı Tanju Acar; “ Yeni dönemimiz hayırlı olsun. İnşallah güzel hizmetler yapacağız.” dedi.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık; “ Düzce Ticaret ve Sanayi Odası gibi güzide bir kurumun yönetimini devralmak bizim için çok gurur verici olmasının yanı sıra ciddi bir sorumluluğun omuzlarımıza yüklenmesi demektir. Artık seçimler geride kalmış ve hizmet süreci başlamıştır. Yeni dönemde yapılacak tüm çalışmalarımızın ve faaliyetlerimizin Düzce'mize önemli katma değerler sağlamasını temenni ediyorum. Yeni dönemimiz hayırlı olsun.” İfadeleri kullandı.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Yönetimine teşekkür etti.

Toplantı, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın Oda tanıtımı ve oryantasyon sunumu ile devam etti.

Toplantı’nın devamında; hesap inceleme komisyonu Meclis Üyelerinin oy birliği ile belirlendi. Komisyonda; Yunus Emre Gülay, Metin Şişman, Ümit Çengel, Görkem Özdemir ve Cengizhan Veziroğlu yer aldı.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.