MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
7 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Öğrencilere Kitap Dağıtıldı

​​​​​​​Annem Varsa Ben de Varım Kitap Okuma Projesi 4. Yılında

16 Ekim 2019 Çarşamba 10:22
Okunma
Öğrencilere Kitap Dağıtıldı

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda üç yıldır yürütülmekte olan Annem Varsa Ben de Varım Kitap Okuma Projesi 14 Ekim 2019 itibariyle yeniden başladı. Annem Varsa Ben de Varım kitabının yazarı İlhan Akın ve Proje İl Koordinatörü Ali Kemal Ardıç, Merkez Namık Kemal İlkokulu'nu ziyaret etti. 3K sınıfında öğrencilere kitaplar dağıtıldı ve proje ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Ziyarette öğrenciler, yazara kitap ile ilgili sorular sordular, kitaplarını imzalatarak fotoğraf çektirdiler.

Annem Varsa Ben de Varım Kitap Okuma Projesi bu yıl ilkokul 3. ve 4. sınıflarımızda, ortaokulların ise tüm sınıflarında uygulanacaktır. Proje kapsamında ayrıca şiir, kompozisyon, resim ve slogan yarışmaları da düzenlenecektir.

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.