MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
14 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Öğrenciler Ders Başı Yaptı

Düzce’de 2016-2017 Eğitim ve Öğretim sezonu Hikmet Akın ortaokulundaki törenle başladı.

19 Eylül 2016 Pazartesi 20:25
Okunma
Öğrenciler Ders Başı Yaptı

Düzce’de 2016-2017 Eğitim ve Öğretim sezonu Hikmet Akın ortaokulundaki törenle başladı.  Okul bahçesindeki törene Düzce Vali Yardımcısı Hasan Bağcı ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş başta olmak üzere tüm protokol mensupları katıldı.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve protokol mensupları sınıflarda öğrencilerle tek tek ilgilendiler. Belediye Başkanı Mehmet Keleş,  yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dileyerek çocukları yeni okula başlayan veliler için de bu uzun maratonun hayırlara vesile olmasını temenni etti. Başkan Keleş, özellikle okula yeni başlayan ve hayatlarının büyük bölümünü okul yollarında geçirecek olan minik öğrencilere seslenerek “Uzun bir yaz ve ardından gelen Kurban Bayramı tatili sonunda başlayan 2016-2017 eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, okula yeni başlayan miniklere de hayırlı uğurlu olsun diyorum. Özellikle küçük çocuklarımızın bu hızlı maratona ayak uydurmasını sağlamada en büyük görev anne ve babalara düşmektedir. Sevgi ve şefkatle yaklaşarak çocuklarımızın kendine güvenlerini kaybetmeden hatta üzerine daha da fazlasını ekleyerek başarıdan başarıya koşmaları için en önemli etken ebeveynleridir. Bu nedenle onların vatanımıza, milletimize hayırlı birer birey olarak yetişmesi için elinizden, elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. Ben inanıyorum ki Türkiye’nin geleceğine yetişen bu minikler yolumuza her zaman ışık tutarak ülkemizin ve milletimizin gelişimine katkı sağlayacaktır” dedi.
 
 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.