MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
7 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Öğrenci Kayıtları Başladı

Düzce Üniversitesi’nde 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Öğrenci Kayıtları Başladı

20 Ağustos 2019 Salı 10:51
Okunma
Öğrenci Kayıtları Başladı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre lisans ya da ön lisans programlarında öğrenim hakkı kazanan öğrenciler için kayıt heyecanı başladı.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı’ndaDüzce Üniversitesi, yine tercih edilen yükseköğretim kurumlarıarasında yer aldı.Düzce Üniversitesi’ni tercih eden ve kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimize, elektronik kayıt dışında şahsen kayıt imkanı da sunuluyor.Şahsenkayıt işlemleri, Konuralp Yerleşkesi’ndeki Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi ile Düzce ve Akçakoca Yerleşkelerinde gerçekleştiriliyor.

Ülkemizin çeşitli bölgelerinden kayıtlarını yaptırmak üzere şehrimize gelen öğrenciler ve aileleri için Düzce Üniversitesi tüm imkanlarını seferber etti. Öğrencilerinin ve ailelerinin ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde gideren Üniversite, kurduğu bilgilendirme stantlarıyla öğrencileri en doğru şekilde yönlendirerek, kayıt işlemlerini kısa sürede, rahat ve kolay bir şekilde tamamlanmasını sağlıyor.Kayıt alanında Düzce İl Emniyet Müdürlüğü, Kredi ve Yurtlar Kurumu ile öğrencilerin işlerini kolaylaştıracak birçok kamu ve özel kuruluşların standartları da yer alıyor. Kayıt yaptıran öğrencilere bu stantlarda; güvenlikten barınmaya, ulaşımdan bursimkanlarına kadar birçok konuda detaylı bilgiler veriliyor.

Kayıt işlemlerini hızlı bir şekilde tamamladıkları için memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler ve aileleri, kayıt merkezinde görevli personellere verdikleri hizmetten dolayı teşekkürlerini iletti.

Düzce Üniversitesi’nde şahsen kayıtlar, 23 Ağustos Cuma günü sona erecek.

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.