MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
9 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Nurettin Karslıoğlu Borsa Başkanlığına Yeniden Aday

Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu, Yeniden Başkanlığa Aday Olduğunu Açıkladı.

17 Ekim 2022 Pazartesi 15:30
Okunma
Nurettin Karslıoğlu Borsa Başkanlığına Yeniden Aday

Düzce Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Karslıoğlu, 25 yıldır Düzce Ticaret Borsasının Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığını belirterek, hafta sonu yapılacak seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı. Karslıoğlu, “Seçimlerde iki liste yarışacak. Adil bir seçim olacağı inancıyla aday arkadaşlara başarılar diliyorum.” dedi.

Düzce Ticaret Borsası seçimlerine yeniden aday olduğunu basın toplantısı ile açıklayan Nurettin Karsıoğlu, “40 yıldır çok evreler gördüm. 1980'li yıllarda Batı Karadeniz Bölgesi'nde 50-60 bin ton civarında üretim kapasitesi vardı. Bugün Batı Karadeniz Bölgesi 350 bin ton üretim kapasitesine ulaşmış durumdadadır.

Düzce Ticaret Borsası yeni bir seçim dönemini yaşamaktadır. Gelecek dönem borsayı yönetecek anlayışın belirleneceği bu seçimlerde borsamız üyeleri kendileri için en doğru olan kararı vereceklerdir. Bundan en ufak bir şüphemizin olmadığını belirtmek isteriz.

Düzce Ticaret Borsası’nı bu günlere taşıyan, geçmişte ve bu güne dek görev alan tüm yönetici arkadaşlara teşekkür eden Nurettin Karslıoğlu, “Borsamız 1994 yılının sonlarında kiralık bir ofiste, sıfır bütçeyle, 2 personelle başladığı faaliyetlerini bugün 40 dönüm arazisi, modern binası ve 16 personelle sürdürmektedir. Kurumsal bir yapıya kavuşturulan borsamız üyelerimize en kaliteli ve en hızlı hizmeti sunmak üzere organizasyonunu geliştirmiş ve geliştirmektedir. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından akredite edilmiş borsalardan biriyiz. Borsamız şirketi olan Düzce Ticaret Borsası Gıda Analiz Laboratuvarı ile bölgeye fındık ürünü analizleri konusunda akredite laboratuvar olarak önemli bir hizmet verilmesi başarıyla sürmektedir.

Türkiye’de 113 Ticaret Borsası bulunmakta olup, Polatlı, Konya, Edirne, Adana, Urfa, Ankara ve İzmir uygulamalı borsalardandır. Ana kotasyon maddesi Fındık olan Ticaret Borsalaında uygulamalı Borsa bulunmamaktadır.

Üyelererimizin sorunlarını her zaman yetkili mercilere taşıdık, çözümü konusunda öneriler sunduk, gerekli girişimleri yaptık yapmaya da devam ediyoruz.

Türkiye Ürün İhtisas Borsası A.Ş. kurulmuş ve şu an Düzce Ticaret Borsası da TÜRİB acentesi olarak görev yapmaktadır. Ürün borsacılığının altyapısı olan lisanslı depolar yapılmaya başlamıştır. Borsamız Düzce ilinin yanında Zonguldak, Bartın, Karadeniz Ereğli, Bolu bölgesini kapsayan bir alana hizmet vermektedir.” dedi.

Karslıoğlu son olarak, “Geçmişimiz hepimizin gölgesidir. Gölgemizden kaçmaya çalışsak da kurtulamayız. Görev yaptığımız zaman dilimi içerisinde hesap veremediğimiz bir konu olmamıştır. Bizler Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile iyi ilişkiler içerisinde olan, hatta üst kurullarda görev alan Düzce Ticaret Borsası yöneticileri olarak Düzce'nin temsili adına görevler alan, çalışan, hizmet üreten yöneticileriz. Kişisel bir menfaatimizin olması mümkün değil. Borsada yöneticilik gönüllülük işidir. Yöneticiler kendi zamanlarından ve yaşamlarından ödün verirler” diye konuştu.

YÖNETİM LİSTESİNDEKİ İSİMLER

Düzce Ticaret Borsası Başkan Adayı Nurettin Karslıoğlu,

Meclis üye adayları; Tahir Gülbahar, Kemal Genç, İsmail Savaş, Burhan Alper, Servet Güler, Zerrin Yavuz Açıkalın, Tazebey Baştimar, Yaşar Çengel, Fatih Pazvant, Kerim Erdoğan, Fazlı Kahraman, Güçhan Karslıoğlu, Osman Lokman Geçer.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.