MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
23 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

MÜSİAD’dan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

MÜSİAD Düzce Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

16 Mart 2023 Perşembe 17:45
Okunma
MÜSİAD’dan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Düzce’de tanınan iş insanların aynı çatı altında toplandığı ve geçtiğimiz aylarda yapılan kongre ile göreve gelen MÜSİAD yeni yönetimi, Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Geçtiğimiz aylarda yapılan kongre ile göreve gelen MÜSİAD Başkanı Özgür Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İslam Keleş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan MÜSİAD Başkanı Özgür Sağlam, kendilerinin de gazeteciler cemiyeti gibi yeni bir yönetim olduğunu dile getirerek “Bizim hedeflerimiz Düzceli iş insanlarını, Düzce sanayisini en ileri seviyeye taşımak. Bunun yanında Düzce’de sosyal alanda da ciddi işlere imza atmak istiyoruz. Yeni seçilen bir yönetim olarak oldukça heyecanlıyız ve projelerimizi hazırlıyoruz. Bu aşamada Düzce’de basın camiasının da bize destek vereceğini biliyoruz. Gazeteciler cemiyeti yönetimi de yapılan seçimle yeni göreve gelen bir yönetim. Bu sebeple aynı heyecanı kendilerinde görmek bizleri memnun ediyor. Hep birlikte Düzce’de birlik ve beraberlik içinde çalışarak sivil toplum kuruluşlarının önemini arttırmak istiyoruz. Amaç Düzce’nin geleceği ise hep birlikte bu yolda birbirimize destek olmalıyız” dedi.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İslam Keleş ise yeni MÜSİAD yönetimine teşekkür ederek “Hedef Düzce’nin menfaatleri ise her kurum ve kuruluşla omu omuza yürümeye kararlıyız. Bizler Düzce’nin bir adım daha ileri gitmesi için gazetecilik alanında her türlü fedakarlığa hazırız. Bunun dışında bizlerde birer Düzceli olarak bireysel olarak da elimizden geleni yapacağız. Çocuklarımızın yaşayacağı, yönetici olacağı, hayatını devam ettireceği bu şehir için hep birlikte harekete geçerek birlik ve beraberliğimizi bozmadan emin adımlarla ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.