MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
26 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Müsiad Expo 2022 Ticaret Fuarı Kapılarını Açtı

Türkiye'nin En Büyük Karma Ticaret Fuarı Müsiad Expo 2022, Tüyap İstanbul Fuar Ve Kongre Merkezi'nde Başladı.

03 Kasım 2022 Perşembe 20:47
Okunma
Müsiad Expo 2022 Ticaret Fuarı Kapılarını Açtı

Türkiye'nin en büyük karma ticaret fuarı MÜSİAD EXPO 2022, TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi'nde başladı. 19. kez kapılarını açan ticaret fuarına 124 ülkeden yatırımcı, sanayici ve girişimci iş insanı bir araya geldi.

Türkiye ve bölgenin en kapsamlı Ticaret Fuarı Müsiad Expo 2022 İstanbul Tüyap’ta kapılarını açtı. Ticaret Fuarının açılış konuşmasını Müsiad Genel Başkanı Mahmut Asmalı’nın yaptığı programda, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Agdaviç, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş konuşma yaptı. 500 ün üzerinde firmanın katılım sağladığı MÜSİAD EXPO 2022 ticaret fuarında 124 ülkeden 100 binin üzerinde katılımcı ve 5 milyar dolarlık ticaret hacmi bekleniyor.

MÜSAİD EXPO 2022 Ticaret Fuarına MÜSİAD Düzce şube Başkanı Vefa Pehlivan, önceki dönem Başkanı İsa Şengüloğlu, Yönetim Kurulu üyesi Selahattin Aydın ve Ziraat Bankası YK Daire Başkanı Abdülkerim Kaval katılım sağladı. MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Vefa Pehlivan, 2 yılda bir yapılan ve 13 bin MÜSAİD üyesinin katılım sağladığı ticaret fuarında güzel iş bağlantılarının olacağını belirterek, “Fuarda Genel Başkanımız Mahmut Asmalı başta olmak üzere, önceki dönem genel başkanımız Abdurrahman Kaan, Almanya Hessen Frankfurt Başkanı hemşerimiz Düzceli Muhsin Kıdık, Fuzul Grup sahibi Eyüp Akbal, Ereğli MÜSİAD Başkanı Çınar Boru Sahibi Abdülkadir Çınar, Sakarya Müsiad Başkanı Filizfidan Yapı sahibi İsmail Filizfidanoğlu ve birçok iş adamı yönetici ile bir araya geldik. Fuarın ülkemize, milletimize ve ümmete hayırlı olmasını dilerim”. dedi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.