MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
29 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Muhteşem Şampiyonluk Gecesi

Beyköy Belediye başkanı seçilen Fatih Ocak, takımın şampiyonluğunu kutlamak için ünlü türkücü Ali Kınık’ı şehre getirdi.

16 Nisan 2024 Salı 12:30
Okunma
Muhteşem Şampiyonluk Gecesi

Beyköy Belediyespor, Düzce Süper Amatör Ligi’ni şampiyon olarak tamamladı. Beyköy Belediye başkanı seçilen Fatih Ocak, takımın şampiyonluğunu kutlamak için ünlü türkücü Ali Kınık’ı şehre getirdi.

DMHA DÜZCE - 2023-24 Süper Amatör Lig Şampiyonu Beyköy Belediyespor, Şampiyonluk kupasını kaldırdı. Ligi namağlup lider tamamlayan Beyköy Belediyespor’u tebrik ederek, emeği geçen lider kadroya ve şampiyonluk kupasını bizzat bu gecede kendilerini onurlandırarak veren Düzce ASKF Genel Başkanı Murat Postoğlu’na teşekkür etti.

Ocak, “Muhteşem bir geceyi daha geride bıraktık”

Konser ile ilgili teşekkür konuşması yapan Beyköy Belediye Başkanı Fatih Ocak, “2024 yılı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, bu akşam sevilen sanatçılarımız Ali Kınık, Ersin Yiğit ve Yunus Emre Durmuş'un performanslarıyla coştuk ve eğlendik. Etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan kıymetli sanatçılarımıza ve katılım sağlayan tüm değerli Beyköylü vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız” dedi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.