MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
19 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Miting Havasında Referandum Çalışması

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gölormanı ve Aydınpınar köylerinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı.

19 Mart 2017 Pazar 22:03
Okunma
Miting Havasında Referandum Çalışması

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gölormanı ve Aydınpınar köylerinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı. Miting havasında geçen kahvehane toplantılarında köy sakinlerinin tüm soruları yanıt buldu.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi köylerde anlatılmaya devam ediyor. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu, Seçim İşleri Başkanı Sedat Özdemir, İGM Grup Başkan Vekili Cahit Aydın, Teşkilat Başkanı Okan Acar, Yerel Yönetimler Başkanı Murat Ayyıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Gölormanı ve Aydınpınar köylerine çıkartma yaptı. Miting havasında geçen toplantılarda AK Parti Düzce İl Başkanı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini, Seçim İşleri Başkanı Sedat Özdemir hukuki konuları ve İGM Grup Başkan Vekili Cahit Aydın da İl Özel İdaresi ile ilgili konularda köy sakinlerinin sorularını yanıtlayarak açıklamalarda bulundu.

Köy ziyaretlerinde konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, CHP’nin Referandumda neden hayır oyu atılması gerektiğini kendi kampanyasına destek amacıyla Şili’den getirdiği medya uzmanına dahi anlatamadığını ifade ederek, “ Bu memlekette bir tane çivi çakmamış, doğru veya yanlış her şeye karşı çıkarak bahaneler üretenler yüzde 98 evet oyu çıkarsa biz yine de buna karşı çıkarız derken birileri de diyor ki bu millet ne derse biz ona razıyız. Vicdan terazisine bunu koymanızı istiyorum. Biz milletin dediğine tamam derken birileri de kendine oy atanların dahi istediklerine karşı çıkacağını söylüyor. Yüzde 98’in içinde diğer partilerin oyları da var, kendi partilerinin de oyları var. Millete güvenmiyorlar. Bir manyak Cumhurbaşkanı olursa diyorlar. Önce millete güveneceksiniz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşları hiçbir zaman bir manyak seçmemiştir, seçmeyecektir de” diye konuştu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 1923’lerden 2002 yılına kadar tek başına iktidar olan her hükümetin başarıyı yakaladığının altını çizdi. Keskin, “Millete hizmet etmek isteyen, milletin yanında durmak isteyen, milletin düşündükleriyle hareket edenleri birileri kayıp yıllar olarak görmüşler. Bu milletin helal oyları ile seçilen iradeler, birileri tarafından alaşağı edilmiş, o dönemin sonrasında da krizler olmuş ve faturayı da hep millet ödemiş. Biz artık faturayı milletin ödemesini istemiyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti heyetinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşmasının ardından köylerdeki sorunlar da konuşuldu.

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 6 saat önce
R
Güncel 6 saat önce
R
Güncel 7 saat önce
R
Güncel 7 saat önce
R
Güncel 7 saat önce
R
Güncel 7 saat önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs