MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
30 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Milli İrade Ve Demokrasi İçin Alandan Ayrılmadılar

02 Ağustos 2016 Salı 18:39
Okunma
Milli İrade Ve Demokrasi İçin Al<span>and</span>an Ayrılmadılar

15 Temmuz akşamı Fettullahçı terör örgütünün hain darbe girişiminin ardından ilk olarak parti binasına ardından da Anıtpark meydanında vatandaşlarla birlikte nöbete devam eden AK Parti Kadroları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci emrini bekliyor.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, tüm teşkilat başkanları ve üyeler, Düzce Milletvekilleri ile birlikte Anıtpark’taki nöbeti aksatmadan tutuyor. 15 Temmuz akşamından itibaren dirayetli bir duruş sergileyen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve Düzce Milletvekilleri, daha ilk günden itibaren meydanda kurulan sahneden vatandaşlara demokrasi ve milli irade nöbetinin önemini anlatan açıklamaları ile infialin de önüne geçti. 

Anıtpark meydanında demokrasi nöbetine AK Partinin tüm il, ilçe, belde ve üyelerinin yanı sıra parti ayrımı gözetmeksizin milli iradeye sahip çıkılması için desteğe çağıran AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, dik duruşu, dirayeti ve birleştirici rolü ile darbenin Düzce’de karşılık bulmasını diğer mülki amirlerle birlikte önledi.

15 Temmuz akşamından itibaren her gün alanı dolduran vatandaşlarla sohbet eden, onların bu dik ve iri duruşlarını takdir ettiğini söyleyen İl Başkanı Hikmet Keskin, her fırsatta milletvekilleri ile alandaki vatandaşlara moral depolamaya da unutmuyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’yü de Ankara’dan arta kalan zamanlarda Düzce’ye gelmesini sağlayan Keskin, demokrasiye en üstten en alttaki kadrosuna kadar sahip çıkıldığını gözler önüne serdi.  Keskin’in, eski-yeni tüm milletvekillerini de alanlara davet ederek AK Partinin her zaman milletin ve demokrasinin yanında olduğunu göstermesi de takdir toplamaya devam ediyor.

İl Başkanı Hikmet Keskin başkanlığındaki AK Kadrolar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci emrine kadar alandan ayrılmayacakları ve milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkacaklarını güçlü bir şekilde hissettiriyor.

 

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.