MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
25 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Milli Gururu Yaşıyoruz

CHP Düzce Milletvekili Aday Adayı Faruk Darıyerli, 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili mesaj yayınldı.

17 Mart 2023 Cuma 13:45
Okunma
Milli Gururu Yaşıyoruz

CHP Düzce Milletvekili Aday Adayı Faruk Darıyerli, “Çanakkale Zaferi’nin 108. yılını kutlamanın ve vatanı, milleti ve kutsal değerlerini korumak için savaşarak, bu uğurda canını vermiş aziz şehitlerimizin “Şehitler Günü” nü idrak etmenin milli gururunu yaşıyoruz.

Çanakkale Zaferi, vatanımızın ve milletimizin bağımsızlığının ebedi varlığını sürdürmesi için atalarımızın canı ve kanı pahasına mücadele verdiği, bayrağımızın daima göklerde dalgalanması için birçok şehit verdimiz Türk milletinin en büyük destanıdır.

108 yıl önce çağının en güçlü devletlerine karşı ‘‘Çanakkale Ruhu’’yla kenetlenen ecdadımız, istiklalini ve istikbalini korumak isteyen bir milletin karşısında hiçbir gücün duramayacağını, kanını ve canını feda ederek tarihe altın harflerle nakşedilen emsalsiz bir destan yazmıştır.

Bu duygularla, Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum.”

 

 

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.