MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
18 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Mhp Adaylarını Görkeli Bir Şekilde Tanıttı

MHP Düzce Teşkilatı Belediye Başkan Adaylarını kamuoyuna tanıttı.

31 Aralık 2018 Pazartesi 17:21
Okunma
Mhp Adaylarını Görkeli Bir Şekilde Tanıttı

MHP Düzce Teşkilatı Belediye Başkan Adaylarını kamuoyuna tanıttı. Toplantı Salonuna sığmayan partililer ve MHP İl Teşkilatı rakip adaylara ve rakip teşkilatlara göz dağı verdi.

MHP Düzce İl Teşkilatı 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimlerde Belediye Başkan Aday Tanıtımı toplantısı yaptı. Düzenlenen tanıtım toplantısı MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, ilçe ve belde belediye başkan adayları, İl yönetim kurulu, ilçe yönetim kurulları, partililer ve Düzceli vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

MHP İl Binasında bulunan toplantı salonunda yapılan tanıtım toplantısında MHP Teşkilatı birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Özellikle Düzce Belediye Başkan Aday Adaylarında tanıtım toplantısında yer almaları ve Belediye Başkan Adayları Erdoğan Bıyık’ın yanlarında olduklarını belirtmeleri takdir topladı. Aday Adayı Celal Kasapoğlu Bıyık’a hazırlamış olduğu projeleri vermesi yaşanan birlik ve beraberlik ruhunun göstergesi olarak değerlendirildi.

Ümit Yılmaz, “ Sizlerin de merakla beklediğiniz aday tanıtım toplantımızı bugün gerçekleştiriyoruz. Yoğun katılımdan ötürü sizlere teşekkür ederim. Düzce merkez ile birlikte Kaynaşlı ilçesi hariç MHP’nin bütün adayları açıklandı. Özellikle Düzce Merkez adayımızı merakla beklediğinizi biliyorum. Düzce Belediye Başkan Adayımız Erdoğan Bıyık olarak açıklanmıştır. Kendisini huzurlarınızda tebrik ederek başarılar dikiyorum. Diğer ilçe ve belde belediye başkan adayları da açıklanmıştır. Düzce’de değişim zamanı başladı. Bunu Düzceliler 24 Haziran seçimlerinde gösterdi. Bu değişim 31 Mart seçimlerinde de devam edeceğini, halkın istediği kişilerle yönetimde yeni bir ivme kazandıracağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Erdoğan Bıyık, “ Her şeyden önce sayın vekilime teşekkür ediyorum. Buraya gelerek bizlere destek olan partililerimize, il ve ilçe yönetimlerine ve sayın basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Öncelikle Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Genel Merkezimizin şahsımı Düzce Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiğinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Teşkilat olarak 8 aday adayı arkadaşımızla birlikte yola çıktık ve hepsi birbirinden kariyerli ağabeylerim, kardeşlerimdir. Hepsi birer belediye başkanıdır ve arkadaşlarımızla bu yola devam edeceğiz. Bu seçimleri hep birlikte kazanacağız” dedi.

Ümit Yılmaz ve Erdoğan Bıyık’ın konuşmalarının ardından MHP Düzce’nin ilçe ve Beldelerinde de aday olan isimler toplantı salonunu dolduranlara kendilerini tanıtan konuşmalar yaptılar.

Konuşların ardından toplu fotoğraf çektiren İl yönetimi ve Adaylar gövde gösterisi yaptılar.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.