MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
17 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Mezarlıklara 115 Bin Çiçek Dikildi

28 Temmuz 2016 Perşembe 23:01
Okunma
Mezarlıklara 115 Bin Çiçek Dikildi

Düzce şehir mezarlığı alanında yeni düzenlemeler yapılıyor. Buna göre, mezarlık alanı içindeki yollar yenileniyor, parke taşları döşeniyor. Ayrıca alana 115 bin çiçek de dikildi. 
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, şehir mezarlığındaki çevre düzenlemelerinin belirli aralıklarla sürdürüleceğini ifade etti. Alanda özellikle ara yolların yeniden ele alındığını belirten Başkan Mehmet Keleş bu konuda şu görüşlere yer verdi “ Düzce şehir mezarlığının içerisindeki bütün ara yolları yeniledik. Asfalt olanları asfalt, parke taşı olanları parke taşı olarak yenileyip bordürlerini yeniden elden geçirdik. Bütün aralardaki yıpranmış duvarları kaldırılıp onların yerine yerden bordür döşemeleri yapıldı. Kırık dökük mezarlar elden geçirildi, kuruyan ağaçlar ve dallar kesildi. Mezarlığa 115.000 çiçek dikildi. Düzce şehir mezarlığı dışındaki bütün mezarlıklarda bu hizmetimiz devam edecek ve mezarlıklarımız daha düzenli olacak”

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.