FARUK ÖZLÜ SOL
FARUK ÖZLÜ SAĞ
29 Mart 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Metin Şentürk Çocuklar İçin Geldi

Çocuk Üniversitesi Renkli Programla Kapılarını Açtı

04 Ekim 2022 Salı 20:56
Okunma
Metin Şentürk Çocuklar İçin Geldi

Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi yeni eğitim öğretim dönemi, protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Yüzlerce öğrencinin eğitim göreceği Çocuk Üniversite’sinin açılışında ünlü sanatçı Metin Şentürk de yer aldı.

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Üniversitesi, ders başı yaptı. Düzce Valisi Cevdet Atay, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Savunma Sanayii Başkan Yardımcısı Dr. Celal Sami Tüfekci,  İl Jandarma Komutanı Murat Kılıç, birim müdürleri ve sevilen sanatçı Metin Şentürk’ün kurdele keserek açtığı Çocuk Üniversitesi bu yeni ismiyle ve Bilim Merkezi desteğiyle eğitimlerini verecek.

Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi açılış töreninin ardından protokol üyeleri sınıfları tek tek gezerek hem öğrencilerle sohbet etti hem de dersler hakkında bilgi aldı. Ünlü sanatçı Metin Şentürk de öğrencilerle sohbet edip şarkılarla açılışı renklendirdi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.