MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
27 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Mehmet Keleş Gücünü Gösteriyor

İYİ Parti Düzce Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş seçimlere sayılı günler kala temposunu artırarak gücünü gösteriyor.

27 Mart 2024 Çarşamba 16:30
Okunma
Mehmet Keleş Gücünü Gösteriyor

İYİ Parti Düzce Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş seçimlere sayılı günler kala temposunu artırarak gücünü gösteriyor.

Saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Mehmet Keleş, Düzce’nin önde gelen sağlık kuruluşlarından Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Özel Çağsu hastanesini ziyaret etti.

Sağlık kuruluşlarını ziyaretinde sağlık çalışanlarına kolaylıklar, hastalara ise acil şifalar temennisinde bulunan Mehmet Keleş hasta yakınlarıyla da kolaylık ve şifa dileklerini paylaştı.

Gün içindeki yoğun programına iftar için ara veren Mehmet Keleş, Yığılca Gökçeağaç Köyü Gençlik Derneği üyeleri ve Yığılcalılarla Öztürkler düğün salonunda verilen yaklaşık 5 yüz kişilik iftar sofrasında buluştu.

İftar sonrası kürsüye davet edilen Mehmet Keleş, Kadir Gecesine ve Ramazan Bayramına sağlık, huzur ve bereketle kavuşmak için dua ettiğini, iftar sofralarındaki kardeşlik ve dostluğun bu milleti ayakta tutan en önemli değerlerden biri olduğunu söylediği konuşmasında “Bu mübarek iftar sofrasında siyaset yapmayacağım. Sizler yani Yığılcalılar ve Düzce’deki akrabaları için nasıl çalışacağımı biliyorsunuz. Ben de şunu çok iyi biliyorum. Allahın izniyle, sizin de desteğiyle yeniden başkan olacağım. Siz isterseniz bu iftar davetinden Düzce Belediye Başkanı olarak çıkacağım, bunu da çok iyi biliyorum. Seçimi kazanmak için sadece 1 oya ihtiyacım var, o 1 oyu herkesten tek tek talep ediyorum.” diyerek iftar davetine katılan Yığılcalılara tek tek teşekkür etti.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.