MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
19 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Kuşçuoğlu “gençlere Güvenmiyorlar”

​​​​​​​AK Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu referandum çalışmaları kapsamında Akbıyıklar ve Gürcü Asar Köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.

15 Mart 2017 Çarşamba 19:38
Okunma
Kuşçuoğlu “gençlere Güvenmiyorlar”

AK Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu referandum çalışmaları kapsamında Akbıyıklar ve Gürcü Asar Köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.

AK Parti Düzce teşkilatları Düzce’de her seçimde olduğu gibi bu referandumda da gidilmedik köy ve mahalle bırakmamaya özen gösteriyor. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu, İGM Grup Başkan Vekili Cahit Aydın, Seçim İşleri Başkanı Sedat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Akbıyık ve Gürcü Asar köylerinde vatandaşlara hem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı hem de köylerin sorunlarını dinledi.

AK Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu, “ 18 yaşında milletvekili olur mu diye tartışma yaratıyorlar. Bugün biz buraya geldiğimizde bizi kapıda karşılayanlar gençlerimizdi. Gençlerimize seçme hakkı verildi ancak seçilme hakkı vermediler. Biz şimdi seçilme hakkı veriyoruz. Onlar gençlere güvenmiyor ama biz güveniyoruz. Çünkü bizim geleceğimiz karşımızda oturan bu gençlerimizdir.

Aynı zamanda bize diyorlar ki tek adam sistemi gelecek. Zaten bu memleketin başına ne geldiyse çift başlılıktan geldi. Sayın Ecevit, Ahmet Nejdet Sezer’i getirdi ama kendi getirdiği adam anayasa kitapçığını suratına attı. Ülke krizlerle boğuştu. Biz tekrar eski günlere dönmek istemiyoruz. Biz göğsümüz dik, alnımız dik bir ülke olmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

Öte yandan İGM Grup Başkan Vekili Cahit Aydın da köylerin sorunlarını not etti.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 4 saat önce
R
Güncel 4 saat önce
R
Güncel 6 saat önce
R
Güncel 6 saat önce
R
Güncel 6 saat önce
R
Güncel 6 saat önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs