MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Kurugölde Elektrik Hatları Tamamlandı

20 Temmuz 2016 Çarşamba 23:15
Okunma
Kurugölde Elektrik Hatları Tamaml<span>and</span>ı

Düzce Belediyesine ait Kurugöl mesire alanında turizm, sportif ve kültürel tesisler için çalışmalar başlatıldı. Buna göre, ilk aşamada alt yapı projeleri hazırlandı ve enerji nakil hattı için fizibilite çalışmaları tamamlandı.   
Düzce Belediyesi tarafından yaklaşık 22 hektarlık alanda bulunan Kurugöl mesire alanında 4,5 kilometrelik enerji nakil hattı için proje tamamlandı. Hattın kısa süre içinde çekilmesi bekleniyor. Düzce Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan projeler kapsamında ayrıca su sondaj arama çalışmaları başlatıldı.  
Kurugöl Tabiat Parkı, yaklaşık 22 hektarlık park içerisinde 4,90 hektarlık bir göldür. Kurugöl mesire alanı olarak 2004 yılında, tabiat parkı olarak da 2011 yılında tescil edilmişti. Kayın, Meşe ve Gürgen ağaçları ile kaplı bu doğa harikası alan foto-safari, sportif olta balıkçılığı ve kampçılık aktiviteleri için oldukça kullanışlı olması dikkat çekiyor.
İşletmeye açılan alanda yapılması planlanan yatırım ve düzenlemeler ise elektrik ve su altyapı çalışmaları, çevre aydınlatmaları, piknik üniteleri, piknik ocakları, 3 adet çeşme, 2 adet çocuk oyun sahası, 5 adet kameriye, otopark ve çadır alanları, taşıt otoparkları, kır gazinosu ve yaya trafiğini sağlamak amacıyla patika yolları içeriyor.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs