MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
14 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Kupa Milli Şehidimizin Ailesine Teslim Edilecek

21-25 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Milli şehidimiz Ömer Halisdemir’e adanan ‘Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi’ için özel hazırlanan kupa, Düzce Vali Yardımcısı Hasan Bağcı ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e teslim edildi.

19 Eylül 2016 Pazartesi 20:28
Okunma
Kupa Milli Şehidimizin Ailesine Teslim Edilecek

21-25 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Milli şehidimiz Ömer Halisdemir’e adanan ‘Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi’ için özel hazırlanan kupa Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar tarafından Düzce Vali Yardımcısı Hasan Bağcı ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e teslim edildi. Başkan Mehmet Keleş, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında hain terör örgütüne karşı siper olan ve bu uğurda canını veren Ömer Halisdemir’in hiçbir zaman unutulmayacağını belirterek ‘ Şehidimiz adına düzenlenen Baja Rallisi için hazırlanan bu kupa 4 motosikletçimiz tarafından ailesine verilecektir’ dedi. 
Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesinin destekleri, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından organize edilen ralli için ilk start verildi. Milli şehidimiz Ömer Halisdemir’e adanan Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi için hazırlanan özel kupa Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar tarafından Düzce Vali Yardımcısı Hasan Bağcı ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e teslim edildi. Kupa tesliminde Federasyon As Başkanı Ogün Baysan ile Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Nedim Akülke de hazır bulundu. Kupayı teslim alan Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında hain terör örgütüne karşı siper olan ve bu uğurda canını veren Ömer Halisdemir’in hiçbir zaman unutulmayacağını belirterek ‘ Şehidimiz adına düzenlenen Baja Rallisi için hazırlanan bu kupa 4 motosikletçimiz tarafından yarışma sonunda ailesine teslim edilecektir. Teslim zamanında ben ve Sayın Valim de bulunacağız’  dedi.
 
 
 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.