MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Keskin’in Başsağlığı Mesajı

18 Temmuz 2016 Pazartesi 21:15
Okunma
Keskin’in Başsağlığı Mesajı

AK Parti Düzce İl Başkanımız Hikmet Keskin, Ankara Gölbaşında FETÖ terör örgütünün saldırısı sonucu şehit düşen Özel Harekât Dairesi Başkanlığında görevli 4.Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine de başsağlığı diledi. 
AK Parti Düzce İl Başkanımız Hikmet Keskin mesajında, “ Milletin oyu ile seçilmiş ve iktidara gelmiş hükümeti ve yine halkın oyları ile seçilmiş bir cumhurbaşkanını, halkın iradesini, millet iradesini ipotek altına koymaya çalışarak illegal yollar ve darbe yöntemi ile değiştirmek isteyenler anayasa suçu işleyen FETÖ terör örgütünün hain saldırısında; Ankara Gölbaşında vatanımızı koruyan Özel Harekât Dairesi Başkanlığında görevli 4.Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan şehadet şerbetini içmiştir. Demokratik olmayan yollarla ülkemizi geriye getirmek isteyen ve milli iradeye sahip olmak isteyen FETÖ terör örgütü hiçbir zaman istediğini alamayacaktır. Milletimiz; TSK içine konuşlanmış bu hain terör örgütüne ve darbe-severlere en güzel cevabı meydanlarda vermiştir. Demokrasimizi, milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu girişimlere; milletimizin üstün feraseti ile izin vermeyeceğiz.
Düzceli kahraman şehidimiz Ufuk Baysan’a ve demokrasi adına canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum” ifadelerinde bulundu. 


SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs