MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Keskin, Srebrenitsa Soykırımını Unutmadı

13 Temmuz 2016 Çarşamba 01:23
Okunma
Keskin, Srebrenitsa Soykırımını Unutmadı

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin,  Srebrenitsasoykırımının 21. yılında Bosnalıların acılarını bir kez daha paylaştığını ifade ederek, “ 21 yıl önce Srebrenitsa’da yapılan zulmün ve soykırımın acısını halen yaşıyoruz” dedi.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Srebrenitsa soykırımının unutulmayacak tarihin kara lekelerinden biri olduğuna dikkat çekerek, “Srebrenitsa Soykırımı,1991-1995 Yugoslavya İç Savaşında Sırp Cumhuriyeti Ordusu'nun Srebrenitsa'ya karşı giriştiği Krivaya '95 Harekâtı esnasında Temmuz 1995'te yaşanan ve en az 8.372 Boşnak'ın Bosna-Hersek'in Srebrenitsa kentinde generalRatkoMladiçkomutasindaki ağır silahlarla donatılmış Bosna Sırp ordusu tarafından öldürülmesine verilen addır. Bu vahşi katliamda kadın çocuk demeden binlerce Bosnalı kardeşimiz öldürülmüştür
Türkiye olarak Avrupa’nın göbeğinde Bosnalı kardeşlerimize yaşatılan bu katliamı hiçbir zaman unutmayacağız. Soykırımın 21. yıl dönümünde, Bosnalı kardeşlerimizin acılarını bir kez daha paylaşıyoruz. Zulmün ve acının bittiği, barışın hüküm sürdüğü bir dünya olması dileklerimle Bosnalı kardeşlerimizi rahmetle anıyorum” ifadelerinde bulundu. 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs