MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
19 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Keskin, Sistemi Herkese Anlatıyor

​​​​​​​AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini köylerde anlatmaya başladı.

14 Mart 2017 Salı 19:56
Okunma
Keskin, Sistemi Herkese Anlatıyor

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini köylerde anlatmaya başladı. Gündüz, Kent Merkezinde ziyaretler yapan Keskin akşamları da köy ziyaretleri yapıyor.

16 Nisan Pazar günü yapılacak olan anayasa değişikliğini Düzce’de herkese anlatacaklarını söyleyen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, gece gündüz demeden çalışmalara katılıyor. Eski Ana Kademe Başkanlar ve hatip ile hatibeler köylerde çalışırken AK Kadınlar ev ziyaretleri yapıyor. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin de gündüz Sivil Toplum Kuruluşları gece programlarında da köy ziyaretleri yaparak sistemi vatandaşlara anlatıyor.

İl Başkanı Hikmet Keskin, gece programı kapsamında Akyazı ve Nuhlar köylerine giderek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı. Keskin, “ Rahmetli Menderes, Özal bu ülkeyi yönetti. Ancak insanlar fani. Koalisyonlarla devletin kasasını boşalttılar. Devleti yönetilemez hala getirdiler. Biz istiyoruz ki tek başına iktidar olsun, ister CHP olsun ister başka bir parti olsun. Bu devletin sahibi millettir. Bu toprakların sahibi biziz, üç beş çapulcuya bırakmayız. Bu devletin sahibi Almanya değil, Hollanda değil” dedi.  

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 16 Nisanda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin bir seçim olmadığını, sistem değişikliği olduğunu kaydederek, “ Ülkemizin daha huzurlu, daha ferah günlere çıkması için bu sisteme geçmemiz gerekiyor. Bu sistem ile birlikte hükümet ile Cumhurbaşkanı arasındaki anlaşmazlıklar sona erecek. Çift başlılığın ilerlememizde ve kalkınmamızdaki engeli hepimiz biliyoruz. Artık daha hızlı ve etkin kararlar alarak yolumuza bakmalıyız” diye konuştu.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 5 saat önce
R
Güncel 5 saat önce
R
Güncel 6 saat önce
R
Güncel 6 saat önce
R
Güncel 6 saat önce
R
Güncel 6 saat önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs