MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
27 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Keskin Aday Olduğunu Açıkladı

Erdoğan, Canlı Bağlantı İle Katılacak

14 Ocak 2021 Perşembe 13:31
Okunma
Keskin Aday Olduğunu Açıkladı

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, 19 Ocak Salı günü gerçekleştirilecek İl Kongresine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantı yoluyla katılacağını açıkladı. Genç ve kadınların ağırlıkta olduğu bir liste hazırladıklarını kaydeden Keskin “Cumhurbaşkanımızın tensipleri ve kıymetli delegelerimizin oyları ile Ak Parti Düzce İl Başkanlığına devam edeceğiz” dedi.

19 Ocak Salı günü yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantı yoluyla katılacağı Düzce İl Kongresinin 19 Ocak Salı günü gerçekleştirileceğini belirten Keskin “Ak Parti 7. Olağan Kongreleri bilindiği üzere Ekim 2019 yılında delege seçimleri ile başlamış sırası ile belde ve ilçe kongrelerimiz gerçekleşmiştir. İnşallah Düzce il kongremizi 19 Ocak Salı günü Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantı yoluyla katılımları ile pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Ak Parti Düzce İl Başkanlığına devam edeceğiz

Keskin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tensipleri ve delegelerin oyları ile Ak Parti Düzce İl Başkanlığına devam edeceğini dile getirerek “81 il de olduğu gibi sayın Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımızın Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın tensipleri ile kıymetli delegelerimizin oyları ile Ak Parti Düzce İl Başkanlığına devam edeceğiz” şeklinde açıklama yaptı.

Zorlu 2 yıl geçirdik

Zorlu bir 2 yıl geçirdiklerinin altını çizen Keskin şöyle devam etti: “Göreve geldiğimiz 2019 Ocak ayı itibarı ile değerli Düzceli hemşerilerimizi teşkilat mensuplarımızı kucaklayarak zorlu iki yıl geçirdik. Seçimler, sel felaketleri, ardından pandemi sürecinde hep halkımızın yanında olduk. Bu zorlu süreçlerde milletvekillerimiz, belediyelerimiz, il genel meclisimiz, belde, ilçe, il yönetimleri, kadın ve gençlik kollarımız kısacası tüm teşkilatlarımızla birlikte Düzce’mize bir çok hizmeti hep birlikte kazandırdık.”

Listede genç ve kadınlar ağırlıkta

Keskin, Genç ve kadınların ağırlıkta olduğu bir liste hazırladıklarını söyleyerek “Kongrelerimiz yeni heyecanların katıldığı kadrolarımızı genişlettiğimiz süreçler olmuştur. Hazırladığımız il yönetimi listemizde gençlerimizin ve kadınlarımızın daha çok temsil edildiği tecrübeli arkadaşlarımızın ve Ak Parti Düzce teşkilatlarının hafızası olan ahde vefayı göreceğimiz bir yönetim anlayışını yansıtmaya çalışacağız. Kurulduğu günden beri görev yapan tüm il ve ilçe başkanlarımıza yönetim ve meclis kadrolarında yer alan teşkilat mensubu arkadaşlarımıza milletvekillerimize belediye başkanlarımıza şükranlarımı sunarım. Ahirete göç etmiş arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diler hastalarımıza acil şifalar dilerim. Görev yaptığım yönetimdeki kardeşlerime teşekkür ederim” dedi.

Düzce’yi 2023 – 2053 -2071 hedeflerine taşıyacağız

Hedeflerinin Düzce’yi 2023 – 2053 -2071 hedeflerine taşımak olduğunu belirten Mustafa Keskin “Kongre sürecinde seçilen her bir belde ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkanlarına yönetici kardeşlerime başarılar dilerim. İl başkanı olarak teşkilatlarımızdaki her bir arkadaşımla gurur duyuyorum, güveniyorum. Hep birlikte partimizi Düzce’de 2023 – 2053 -2071 hedeflerine taşıyacağımızdan eminim. Gurur ve kibirden uzak milletimizle el ele gönülleri fethedeceğiz. Kongremizin partimize Düzce’mize, vatanımıza, aziz milletimize hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim” diye konuştu.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.