FARUK ÖZLÜ SOL
FARUK ÖZLÜ SAĞ
29 Mart 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Keşir’in Girişimleri İle Açıldı

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİNDE AMELİYATLAR YAPILABİLECEK

06 Mayıs 2023 Cumartesi 12:30
Okunma
Keşir’in Girişimleri İle Açıldı

AK Parti Milletvekili adayları Avrupa’nın en iyi 3. sağlık kuruluşu seçilen ve hastaneye dönüştürülen Ağız Diş Sağlığı Hastanesini gezdi. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve ikinci sıra Milletvekili adayı Ercan Öztürk, diş hastalıkları ile ilgili ameliyatların artık Düzce’de yapılabileceğine dikkat çekti.  

Dünyanın en iyi dijital sağlık merkezi seçilen Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nin Ağız Diş Hastanesi statüsü kazandırılması ile Düzce bir hastaneye daha kavuştu. Düzce’ye kazandırılan en önemli yatırımların başında gelen Ağız Diş Sağlığı Hastanesi’nde artık ameliyatlar da yapılacak.

 “HASTANEYİ VE AMELİYATHANEYİ DÜZCE’MİZE KAZANDIRDIK”

 AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir’in girişimleri ile birlikte Düzce, Ağız ve Diş Hastanesi’ne de kavuştu.

Hastane ameliyathanesini gezen Keşir, Düzcelilere hayırlı olmasını dileyerek “Hemşerilerimize kaliteli hizmet veren bir Ağız Diş Sağlığı Merkezimiz vardı. Bizde bu merkezin büyütülmesi ve ameliyat ve operasyonlarında yapılabilmesi için hastane olması yolunda girişimlerde bulunduk. Cumhurbaşkanımızın ve Sağlık Bakanımızın teveccühü ile çalışmalarımızı tamamlayarak Düzce’mize Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile ameliyathanesini kazandırmış olduk. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

  AMELİYATHANE BÖLÜMÜ FAALİYETE GEÇTİ

 Ayşe Keşir, merkezin hastaneye dönüştürülmesiyle birlikte hasta yoğunluğunun azalacağını belirterek “Ağız Diş Sağlığı Merkezimizi hastaneye çevirmekle ilgili çalışmalarının tamamlanması ile ameliyathane ve diğer bölümlerde faaliyete geçirildi.  Ameliyathanede, ameliyata hazırlama ve uyandırma bölümleri, yoğun bakım odaları ile yataklı hasta servisleri bulunuyor” dedi.

 ÖZTÜRK: “OTEL KONFORUNDA HASTANE”

 Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesini gezen AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ercan Öztürk,   “Sağlığa yatırım hizmet ve güven demek” dedi. Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizin ameliyathane açılışını gerçekleştirdik. Düzceli vatandaşlarımız artık farklı illere gitmek zorunda kalmayacak. Düzce’mize hayırlı uğurlu olsun. Hastanemiz adeta otel konforunda. Her şey düşünülmüş" diye konuştu.

 Ayşe Keşir ve Ercan Öztürk, daha sonra Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine gelen hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundular sohbet ettiler.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.