MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
19 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Keşir, Tbmm’yi Brüksel’de Temsil Edecek

Keşir, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde TBMM’yi Brüksel’de Temsil Edecek

06 Mart 2017 Pazartesi 19:10
Okunma
Keşir, Tbmm’yi Brüksel’de Temsil Edecek

Keşir, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde TBMM’yi Brüksel’de Temsil Edecek

AK Parti Düzce Milletvekili ve Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ayşe Keşir,  “Dünya Kadınlar Günü” vesilesiyle 07-09 Mart tarihlerinde Avrupa Parlamentosu (AP) Demokrasi Desteği ve Seçim Koordinasyon Grubu ile AP Kadın Hakları ve Cinsiyet Eşitliği Komisyonunun ortak düzenlediği Parlamentolararası komite toplantısı için Brüksel’de olacak.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik ve CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İilgezdi’nin yer aldığı heyet, Keşir’in Başkanlığında 8 Mart’ta Belçika’nın başkenti Brüksel’de TBMM’yi temsil edecek.

Avrupa Parlamentosu Başkanı Antonio Tajani tarafından yapılacak açılış konuşmasıyla başlayacak etkinlik, paralel çalıştaylar ile devam edecek. Heyet, Demokrasiyi Güçlendirme ve Avrupa Parlamentosu Seçim Koordinasyon Grubu (DEG) ile işbirliği halinde organize edilen “Global Perspektif: Şiddetten kurtuluş ve güçlenme” çalıştayı ile BM Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlendirilmesi Kurumu işbirliği ile organize edilen “Global Bakış açısı: Kadının Ekonomik olarak güçlendirilmesi ve BM’nin Sürdürülebilir Gelişme Hedefleri” çalıştaylarına katılacak.

AB tarafından Kadın Girişimciler için düzenlenen Ödül Töreninin ardından heyet, Brüksel AB Daimi Temsilcisi Büyükelçi Faruk Kaymakcı’nın, heyet onuruna düzenlediği akşam yemeğine katılacak.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini Anlatılacak

Komite toplantısının yanı sıra etkinliğin devam ettiği iki gün boyunca Keşir, Brüksel’de yaşayan Türk kökenli vatandaşlarla, bir araya gelecek. Vatandaşlarla görüşerek istişarelerde bulunacak. Düzenlenecek bir dizi toplantı ile gurbetçilere Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini, anlatılacak.

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 5 saat önce
R
Güncel 5 saat önce
R
Güncel 6 saat önce
R
Güncel 6 saat önce
R
Güncel 6 saat önce
R
Güncel 6 saat önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs