MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
6 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Keşir, pazaryerinde esnafla buluştu

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir Cumayeri’ndeydi.

01 Mayıs 2023 Pazartesi 11:45
Okunma
Keşir, pazaryerinde esnafla buluştu

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir Cumayeri’ndeydi. İlçe Başkanı Şener Şen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Merve Ak Bıçak, Gençlik Kolları Başkanı Tunahan Özyurt ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Keşir, daha sonra pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

“AK Parti olmasa bizim işimiz harap.”

Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, hemşerileriyle sohbet etti, 14 Mayıs seçimleri için destek istedi: Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan ve partimize destek istiyorum. Düzce’mizin TBMM’de, AK Kadrolar tarafından güçlü temsili için iki aday arkadaşım Ercan Öztürk ve Hakan Kuşçuoğlu ile birlikte oylarınıza talibiz.

Yoğun ilgi ve destekle karşılanan Keşir’e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlığını soran da vardı, selamını gönderen de.  “Babamı yalnız bırakmayın da ne yaparsanız yapın. Allah yolunuzu açık etsin. “ diyen bir vatandaşa Keşir, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sabah telefonla görüştüğünü sağlığının ve moralinin yerinde olduğunu anlattı. Düzce’ye özel selamları var.” dedi.

Pazar sohbetlerine damga vuran ise Aysel teyze oldu. “ Soğan patates benim konum değil, Cumhurbaşkanı bana TOGG göndersin TOGG” dedi. Aysel İnci’nin Cumhurbaşkanından isteği herkesi gülümsetti.

AK Parti teşkilatlarının son durağı ilçede 300 kadına istihdam sağlayanın tekstil fabrikası oldu. Keşir, burada yaptığı konuşmada AK Parti iktidarında kadınların hayatın her alanında güçlendirilmesi için yapılan çalışmaları anlattı.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.