MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Keleş, Halkla Buluştu

Düzce Belediyesi Başkanı Mehmet Keleş’in ‘Halkla Buluşma’ toplantısında birçok sorun, talep ve öneri görüşüldü.

29 Eylül 2016 Perşembe 21:51
Okunma
Keleş, Halkla Buluştu

Düzce Belediyesi Başkanı Mehmet Keleş’in ‘Halkla Buluşma’ toplantısında birçok sorun, talep ve öneri görüşüldü. Belediye Meclis Salonu’nda üç saat süren toplantıda alt yapıdan, sosyal ve kültürel konulara kadar birçok konu ele alındı. Başkan Mehmet Keleş, toplantıda dile getirilen birçok sorunu görüşme sırasında çözdü. Başkan Keleş, vatandaşlardan gelen tüm taleplerin de en geç bir hafta içinde cevaplandırılacağını belirterek, şahsi telefon numarasını toplantıdakilerle paylaştı. Halkla buluşma toplantılarının sürdürüleceğini ifade eden Başkan Mehmet Keleş, ‘ Çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın dile getirdiği tüm talepler ilgili daire müdürleri tarafından takibe alındı’ dedi. 
Düzce Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ve yaklaşık 3 saat süren ‘Halkla Buluşma’ toplantısında özellikle alt yapı sorunları dile getirildi. Yaklaşan kış mevsimi nedeniyle toplantıda en fazla doğalgaz sorununa dikkat çekildi. Özellikle Akınlar ve Yahyalar mahallelerine doğalgaz hattının hızlandırılması talebi geldi. Başkan Mehmet Keleş, doğalgaz sorunu için toplantı esnasında DERGAZ Müdürü Mustafa Doğan’ı telefonla arayarak bilgi istedi. Telefon aracılığı ile yatırımları anlatan DERGAZ Müdürü ‘ Şu anda Düzce’de doğalgaz yatırımlarını artırıyoruz. İki mahallede 8 kilometre doğalgaz hattını tamamlayacağız. Günde 300 metre çalışma yapacağız’ dedi. Başkan Mehmet Keleş de Düzce’de doğalgaz yatırımlarının yüzde 93 oranına geldiğini işaret etti ve ‘ Bunu yüzde 100’e çıkaracağız’ dedi. Sinirci köyündeki otoban bağlantı yolu çalışmaları konusunda da bilgi veren Başkan Mehmet Keleş bu konuda da şunları söyledi ‘ Karayollarının yol yapımı ile çalışması bulunuyor. Kamulaştırılan yerler ve yol güzergahı ile ilgili olarak Karayolları ile görüşme yapacağız’. Başkan Mehmet Keleş, Halkla Buluşma toplantısında yoğun olarak gelen yol açma ve asfaltlamaya ilişkin olarak da şu görüşlere yer verdi ‘ Günde 2 bin 600 ton asfalt üretiyoruz. Düzce’de en modern asfalt şantiyesini kurduk. Asfalt sorunumuz yok, alt yapı sorunumuz var. O da yağmur suyu kanallarının eksikliğinden kaynaklanıyor. Tüm alt yapıda yağmur suyu kanallarını yapıyoruz. 2017 yılının Nisan ayına kadar bu çalışmaları tamamlamayı hedefliyoruz. Birçok kentte alt yapı ve imar olmadan şehirleşmenin önü açılır, oysa Düzce’de biz önce imar planları ve alt yapı yapıyoruz, sonra şehirleşmeyi gerçekleştiriyoruz. Düzgün planlamayla şehri geliştiriyoruz’ 
ÜNİVERSİTE İÇİN KÖRÜKLÜ OTOBÜSLER
Üniversiteli öğrenciler tarafından dile getirilen ulaşım sorununa ilişkin Başkan Mehmet Keleş şunları söyledi ‘ Özellikle Üniversitenin açılması ile birlikte yeni bir ulaşım planı yapıldı. Ancak sorunun kesin çözümü için kapasiteyi dikkate alarak, körüklü otobüsleri öğrenci yurtları ile Üniversite arasındaki hatta koyacağız’ dedi. 
Belediye Başkanı Mehmet Keleş, içme suyu, imar, kaldırım, çevre düzenlemeleri gibi sorun ve taleplerin ilgili daire müdürleri tarafından incelemeye alındığını ve bir hafta içinde cevaplandırılacağını sözlerine ekledi.     

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs