MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
19 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Kaşıkoğlu’nda Köylerde Evet Toplantıları

Kaşıkoğlu, Güldere, Kemerkasım ve Yörükler köylerinde sistemi anlattı.

14 Mart 2017 Salı 19:46
Okunma
Kaşıkoğlu’nda Köylerde Evet Toplantıları

AK Parti Düzce eski Milletvekili ve eski İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, AK Parti Düzce İl Başkanlığının Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi çalışmalarına aktif olarak katılmaya başladı. Kaşıkoğlu, Güldere, Kemerkasım ve Yörükler köylerinde sistemi anlattı.

AK Parti Düzce eski Milletvekili ve eski İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, hukukçu kimliği ile köylerdeki vatandaşların kafalarındaki soru işaretlerini kaldırmaya çalışıyor. İl, ilçe ve İl Genel Meclisi üyeleri birlikte köyleri gezen Kaşıkoğlu, anayasa değişikliği maddelerini vatandaşlarla paylaşarak açıkladı. Kaşıkoğlu, “Yeni sistem ile ülkemizde istikrarın, gelişmenin ve kalkınmanın daha hızlı ve daha sağlam olacak. Hızlı ve etkili yönetim; ekonomik büyüme, refah ve kalkınmanın garantisi olacak. Vesayet sistemi tamamen tasfiye edilecek. Yasama ve yürütme güçlenecek. Güçlü hükümet, huzurun güvenliğin ve özgürlüğün teminatı olacak” ifadelerinde bulundu.

Öte yandan AK Kadınlar, köylerde evlere de ziyaretler gerçekleştirerek kadınlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için destek istedi.

 

 

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 5 saat önce
R
Güncel 5 saat önce
R
Güncel 6 saat önce
R
Güncel 6 saat önce
R
Güncel 6 saat önce
R
Güncel 6 saat önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs