MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
3 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Kasapoğlu, Sporcu Kimliğini Çalışmalarına Yansıtıyor

MHP Düzce Belediye Başkan aday adayı Celal Kasapoğlu, ‘Yönetici ve Sporcu Bakış Açısıyla Spor’  konferansını üniversiteli gençlerin davetlisi olarak izledi.

01 Aralık 2018 Cumartesi 01:39
Okunma
Kasapoğlu, Sporcu Kimliğini Çalışmalarına Yansıtıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce Belediye Başkan aday adayı şehir plancısı Celal Kasapoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Düzce halkı ve esnaflarla gün be gün buluşmasının yanı sıra, gençlere ve spora verdiği önemi de düzenlenen etkinliklere katılarak gözler önüne sermeyi sürdürüyor.

MHP Düzce Belediye Başkan aday adayı Celal Kasapoğlu, Milli Atlet Merve Aydın ve İstanbul Başakşehir Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürü Selim Çelebi’nin konuşmacı olarak katıldığı ‘Yönetici ve Sporcu Bakış Açısıyla Spor’  konferansını üniversiteli gençlerin davetlisi olarak izledi.

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölü Başkanlığı tarafından organize edilen ve Cumhuriyet Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, Başakşehir Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürü Selim Çelebi, belediye olarak spor parklarıyla alakalı uygulamaları, spor yatırımları ve hedeflerinden bahsederek, aynı projelerin Düzce için nasıl uyarlanabileceği konusunda da müzakere de bulunuldu.

Etkinlikte söz alan Kasapoğlu ise Düzce için kendi uygulamalarını ortaya koyarak, seçim sürecinin ardından spor konusunda şehre kazandırmak istedikleri konularda katılımcıları bilgilendirdi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.