MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Kardeş Şehre Spor Salonu

Düzce Belediyesi ve Türk İşbirliği ile Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) işbirliği ile Kosova’nın tek Türk belediyesi olan Mamuşa’ya spor salonu yapılacak. 

06 Eylül 2016 Salı 23:51
Okunma
Kardeş Şehre Spor Salonu

Düzce Belediyesi ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) işbirliği ile Kosova’nın tek Türk belediyesi olan Mamuşa’ya spor salonu yapılacak. 
Düzce belediyesi kardeş şehir Mamuşa belediyesine spor tesisi yardımında bulunacak. Kosova’nın tek Türk belediyesi olan Mamuşa’ya spor salonu yapılması gündeme geldi. Kısa adı TİKA olan Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı işbirliği ile 1,5 Milyon lira bütçeli spor salonu yapılması gündem maddesi olarak Meclisin Eylül ayı toplantısına getirildi. Düzce belediyesinin 750 bin lira katkı vereceği spor salonu yapılması Mecliste onaylandı. Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç ve belediye üst düzey heyetinin kısa bir süre önce Düzce belediyesinde inceleme yaptığını hatırlatan Başkan Mehmet Keleş ‘Kosova’nın tek Türk şehri olan Mamuşa belediye ile temaslarımız sürüyor.  İki ülke ve şehir arasındaki ilişkiler ve dayanışma karşılıklı olarak proje ve yatırımlara yansıyacaktır’ dedi. 
 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs