MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
17 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Kadınlar Plajı Rekreasyon Projesi Hızla Devam Ediyor

Deniz sezonunda iç turizmin önemli noktalarından biri haline gelecek olan  Kadınlar plajı, sosyal yaşam merkezi olacak  ve yaz sezonunun başlamasıyla birlikte kentimizden ve çevre illerden vatandaşlar yoğun bir talep gösterecektir.

03 Ekim 2016 Pazartesi 22:37
Okunma
Kadınlar Plajı Rekreasyon Projesi Hızla Devam Ediyor

Deniz sezonunda iç turizmin önemli noktalarından biri haline gelecek olan  Kadınlar plajı, sosyal yaşam merkezi olacak  ve yaz sezonunun başlamasıyla birlikte kentimizden ve çevre illerden vatandaşlar yoğun bir talep gösterecektir. 2017 yılında Kadınlar plajı, kadınlara özel olarak ve rahat bir şekilde kullanabildikleri bir plaj haline gelecektir. Yaklaşık 3000 m2’lik alanda başlanan inşaat çalışmaları tamamlandığında bu alanda ; Pergolalar , çocuk oyun alanı, duş, wc, soyunma kabini, oturma ve dinleme alanı, şezlonglar , geniş yeşil alanlar ve peyzaj düzenlemesi yapılacaktır. 
Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici “ Deniz turizmi ile ön plana çıkan Akçakoca’da, bayan hemşerilerimiz için hayata geçirilen plajın sadece ilçemize değil Karadeniz Bölgesine bir kazanım olduğunu” belirtti. 
 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.