MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
7 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Kadın Buluşmasında Yoğun İlgiyle Karşılandı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Akçakoca’da düzenlenen kadın buluşmasında yoğun ilgi ile karşılandı.

27 Nisan 2023 Perşembe 22:45
Okunma
Kadın Buluşmasında Yoğun İlgiyle Karşılandı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Akçakoca’da düzenlenen kadın buluşmasında yoğun ilgi ile karşılandı.

Akçakoca teşkilatının hazırladığı program Belediye Nikâh Salonu’nda geniş katılımla gerçekleşti. 500’den fazla kadının katıldığı etkinliğe coşku damgasını vurdu.  Önceki dönem kadın kolları başkanları Çiğdem Günal, Sebahat Uçar ve Güler Güneş de programda hazır bulundu. Akçakoca ilçe kadın kolları başkanı Lehuza Sarıca, İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Şulenur Kubilay Yılmaz ve Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Neslihan Ay’ın selamlama konuşmalarının ardından, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir konuşma yaptı.

Salondaki coşku ve kadınların enerjisinden övgüyle söz eden Keşir, önce  AK Parti iktidarında kadınlar için yapılan düzenlemeleri paylaştı. Ardından 14 Mayıs’ta neden AK Parti’ye oy vermeleri gerektiğini anlattı. Ayşe Keşir’in altını çizdiği konuların başında eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması vardı.

“Kadın hakları konusunda mangalda kül bırakmayanların iktidar ya da ortağı olduğu dönemlerde eğitimin önünde kılık-kıyafet ve kat sayı engelleri vardı. Yasakları kaldırarak yüzde 13.5 olan üniversiteye giden kız öğrenci sayısını bugün yüzde 50’ye AK Parti çıkardı.”

AK Parti’nin 5 buçuk milyondan fazla kadın üyesi ile Dünya’nın en büyük kadın hareketlerinden biri olduğunu söyleyen Ayşe Keşir, Akçakocalı kadınlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi. Kadınlar alkış ve sloganlarla desteklerini ortaya koydu.

Coşku içinde geçen program aile fotoğrafı çekimiyle son buldu.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.