MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
24 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

İyi Parti Düzce Teşkilatına Üye Oldu

Gölyaka Eski Belediye Başkanı Bekir Akbulut Da İyi Parti’de

01 Nisan 2022 Cuma 20:29
Okunma
İyi Parti Düzce Teşkilatına Üye Oldu

Önceki dönem Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut düzenlenen törenle İyi Parti Düzce Teşkilatına üye oldu. Akbulut’un rozetini takan İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, “Bir sonraki seçimlerde Gölyaka’yı kazanacağımızı söylemiştim, iddiamı arttırarak sürdürüyorum” dedi.

Gölyaka Eski Belediye Başkanı Bekir Akbulut, siyasi hayatına bundan sonra İyi Parti çatısı altında devam edecek. Akbulut’un rozetini  takan İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, “Teşkilatımız içinde benim için de önemli bir gün. Siyaset bir iddia işidir. Teşkilatım ve ben hep iddia sahibi olduk. Siyasetin hedefle yapıldığını biliyoruz. Bundan birkaç ay önce Düzceli önemli bir siyasetçiye bir sonraki seçimlerde Gölyaka’yı kazanacağımızı söylemiştim. Bu söylemimi artırarak sürdürüyorum” dedi..

Eski Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, “Siyaset duruş ister karakter ister. Eve ekmek götürmekte bir siyasettir. Türkiye’de siyaset böyle işlemiyor.  Siyasette fincancı katırlarını ürkütmemek gerekir. Ben zor adamın kontrol edilemez bir adamım, üslubum zor. Yunus Başkanı bunları söyledim. O da bana ben seninle varım abi dedi. Yunus başkanı önceden tanıyordum geldi gitti, birlikte yol yürüyeceğimize beni inandırdı” dedi.

Akbulut, “Bugüne kadar hiçbir şeye eyvallah demedim. Kendime göre düşüncelerim var. Siyaset bir takım oyunudur ama herkesin de bir fikri vardır. Ben fikrimi her zaman söylerim. En çok da oy verdiğim insanı eleştiririm” dedi.

  Seçimlerde Gölyaka’dan aday olabileceğinin sinyalini veren Akbulut, “Partim uygun görür ve bizde Gölyaka’dan aday olursak, seçimlerde göreceğiz, Gölyaka halkı bana güveniyor mu? Ben onlara güveniyorum. Gölyaka’da herkes birbirini bilir. Herkes kimin ne yaptığını da bilir” dedi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.