MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
20 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

İYİ Parti Aday Adaylarını Tanıttı

İYİ Parti Düzce İl Teşkilatı Milletvekili aday adaylarını tanıttı.

27 Mart 2023 Pazartesi 12:15
Okunma
İYİ Parti Aday Adaylarını Tanıttı

İYİ Parti Düzce İl Teşkilatı Milletvekili aday adaylarını tanıttı. Turan Otel'de gerçekleştirilen tanıtım toplantısında biraraya gelen 14 aday adayı 28. Dönem milletvekili seçimlerine aday adayı olduklarını belirtiler.

Toplantıda konuşma yapan  İYİ Parti Seçim Koordinasyon Kurulu Başkanı Selami Ulusinan, Türkiye’nin 14 Mayıs’ta önemli bir seçime tanıklık edeceğini belirterek, “Bu seçim hayırlı olacak ve 15 Mayıs sabahı önce Düzce’de sonra ülke genelinde çok güzel bir sabaha uyanacağız.” dedi.

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, "Partinin kuruluş aşamasından bugünlere kadar, genel özelliği cesaretle mevcut düzene boyun eğmeyen insanların bir araya geldiği bir parti olan İyi Parti, bu özelliğini bugünlere kadar taşımıştır. Ben bugün bu tabloyu görmekten dolayı çok memnunum. Önemli bir seçime gidiyoruz, Düzce teşkilatı olarak iddiasını hiçbir zaman kaybetmeyecek. Üzerine düşeni yapacaktır. Şu konuda müsterih olun lütfen. İyi Parti Düzce'nin sesi olmaya, Düzce'nin umudu olmaya devam edecektir. Hepinizi bizimle beraber bu yolda yürüyen insanların hepsini bu cesaretlerini bu inançlarını korumaya  başarılı olmaya inanmaya devam ediyorum. Bu seçimi bu memleketin aydınlık insanları kazanacak.” dedi.

İYİ Parti Düzce milletvekili aday adayları; Murat Acar, Demet Boşver, Berat Öztürk, Özcan Budak, Aziz Cebeci, Talib Çabukoğlu, Mustafa Kaan Fırat, Ali İnan, Dilara Kefeli, Melih Maradit, Aslıhan Akbal Tüysüz, Ahmet Yıldız, Erdal Yılmaz, Haydar Akın.

 

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.