FARUK ÖZLÜ SOL
FARUK ÖZLÜ SAĞ
29 Mart 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

İyi Parti 5. Yılını Kutladı

Bir Mücadelenin Başlangıcı Ve Bir Cesur Adımın Sonucu Olarak 2017 Yılında Kurulan Ve Kurulduğu Günden Bugüne Kadar Ülke Siyasetine Adeta Damga Vuran İyi Parti 5. Yılını Kutladı.

27 Ekim 2022 Perşembe 09:21
Okunma
İyi Parti 5. Yılını Kutladı

Bir mücadelenin başlangıcı ve bir cesur adımın sonucu olarak 2017 yılında kurulan ve kurulduğu günden bugüne kadar ülke siyasetine adeta damga vuran İYİ Parti 5. Yılını kutladı. Tüm il teşkilatları ile beraber müştereken yapılan kutlamalar İYİ Parti Düzce Teşkilatlarının da iştiraki ile Düzce'de Anıtpark’ta Atatürk Anıtına Çelenk sunumu, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ve ardından İl Başkanı Yunus Özay Er’in teşkilat mensuplarına yaptığı konuşma ile yapıldı.

“Partimizi bir anne babanın evladını büyüttüğü gibi büyüttük ve bu günlere getirdik” diyen Yunus Özay Er " Kuruluşundan bu güne kadar büyük bir emek ve özveri ile teşkilatlandırdığımız ve önce Düzce’yi sonra da ülkemizi yönetme iddiamız ile ciddi bir çalışma planlaması ile bugünlere getirdiğimiz Partimizin 5. Yılını kutluyoruz.' dedi . 

Partinin kurulması ve maddi-manevi, yüksek fedakârlıklarla bir noktaya getirilebilmesinin altında yatan en önemli unsurun  vatan sevgisi olduğunu belirten Er ' Bizler hep birlikte kurduğumuz partimizin bu günlere gelmesinin haklı gurur ve mutluluğunu yaşarken İYİ Partinin çok daha büyüyeceğini ve ülke yönetimini çok daha iyi noktalara taşıyacağını bilmenin huzuru içerisinde bu gün bu kutlamayı yapıyoruz. Ülkemizi çok seviyor, dün olduğu gibi bu günde vatanımız için her türlü fedakârlığı yapacağımızı ifade etmek istiyoruz. Partimizin bu günlere gelmesinde emeği olan her bir bireye şükranlarımızı sunarken tüm vatandaşlarımızdan da şu soruyu kendilerine sorarak İYİ Partiyi düşünmelerini rica ediyoruz : ' Ya İYİ Parti Kurulmasa idi? ' dedi.

İYİ Partililer daha sonra İl Başkanlığına giderek kutlamalara teşkilat başkanlığında devam etti.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.