MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
29 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

İşbirliği Sözleşmesi İmzalandı

​​​​​​​Düzce Üniversitesi’nin Endüstriyel İş Birlikleri Bölge Sınırlarını Aştı

16 Ocak 2021 Cumartesi 21:38
Okunma
İşbirliği Sözleşmesi İmzalandı

Bölgesel kalkınmada lokomotif rolü oynayan Düzce Üniversitesi, bölge dışındaki endüstriyel kuruluşlarla da Üniversite-Sanayi İş Birliği kapsamında somut adımlar atmaya devam ediyor.

Merkezi İstanbul’da olan, 1989 yılında kurulmuş ve Akıllı Ev Sistemleri, Telefon Santralleri, Apartman Konuşma Sistemleri ve Telefon Cihazları gibi geniş bir yelpazede ürün üreten ve resmi olarak Ar-Ge Merkezi olan Multitek Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Düzce Üniversitesi arasında işbirliği sözleşmesi imzalandı.

İş birliği sözleşmesini; Düzce Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Multitek Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına ise Yönetim Kurulu BaşkanıAdnan Demirkol imzaladı. İmzalanan sözleşmeyle firma ile Düzce Üniversitesi arasında kontratlı Ar-Ge projesi yapılması, Düzce Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜBİT) tarafından firmaya 3-boyutlu tasarım ve prototipleme hizmeti verilmesi ve firmanın Ar-Ge Merkezi’ne akademik ve bilimsel danışmanlık hizmeti sağlanması planlanıyor. Uzun vadede firma ile Düzce Üniversitesi arasında ortak ürün üretilmesi de planlanıyor.

Düzce Üniversitesi ayrıca firma ile sadece Elektronik Mühendisliği alanında değil, farklı disiplinlerin (Deprem Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Veri Güvenliği) bileşenlerinin de katılım sağlayacağı multidisipliner Ar-Ge projeleri yürütecek.

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.