MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
19 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

İşbirliği Protokolü İmzalandı

Tübitak Efficiency Challenge Yarışları’na Katılacak Takımlara Yerli Ve Milli Lastik Desteği

23 Ocak 2021 Cumartesi 19:35
Okunma
İşbirliği Protokolü İmzalandı

TÜBİTAK VE ANLAS ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

TEKNOFEST 2021 kapsamında İstanbul Park’ta gerçekleştirilecek olan Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları’nda tüm takımların araç lastikleri, yerli ve milli üretici ANLAS Anadolu Lastik A.Ş. tarafından karşılanacak.

TÜBİTAK tarafından 15 yıldır üniversiteler arası farklı kategorilerde düzenlenen ve bu yıl TEKNOFEST 2021 kapsamında İstanbul Park’ta gerçekleştirilecek olan Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları’nda tüm takımların araç lastikleri, tamamen yerli ve milli bir üretici olan ANLAS Anadolu Lastik A.Ş. tarafından karşılanacak.

Bu kapsamda TÜBİTAK adına TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve ANLAS adına ANLAS Yönetim Kurulu Başkanı Eray Savcı arasında bu yılki EfficiencyChallenge’da takımların ihtiyaçlarına özel yerli lastiğin geliştirilmesi ve sağlanması amacıyla iş birliği protokolü imzalandı. İmza töreni, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü, Düzce Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsnü Gerengi, TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programları Müdürü Müjdat Engin, Bilim ve Toplum Başkan Yrd. Bekir Çengelci ve değerli Efficiency Challenge ekibinin katılımlarıyla Düzce’de bulunan ANLAS fabrikasında gerçekleşti.

“Araç lastikleri verimlilik için önemli”

Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları hakkında bilgiler veren TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan MANDAL, “Türkiye milli teknoloji üreten bir topluma dönüşme yolunda hevesle ilerlemektedir. Geçen yıl TEKNOFEST kapsamında yapılan yarışlara 100 bin gencimiz başvurarak, takımlarını kurdu. Efficiency Challenge yarışlarında verimlilik için önemli parametrelerden biri araçların lastikleridir. Takımların ithal ürünlere yöneldiği lastik seçimi konusunda yerli çözümler geliştirmek için ANLAS Ar-Ge merkezi ile ortak çalışma başlatıyor olmak gençlerimiz için önemli bir destek, güzel bir imkân” dedi.

“Gençlerimizi desteklemekten mutluluk duyuyoruz”

ANLAS Anadolu Lastik A.Ş. 1974 yılından günümüze motosiklet, bisiklet ve özel amaçlı lastik ihtiyacını karşılayan, yüksek performanslı motosikletler için lastik geliştiren dünyanın 7 büyük markasından biri olup, ürettiği lastiklerde kaliteyi şart koşmuş, sektörünün lider firmasıdır. ANLAS Yönetim Kurulu Başkanı Eray Savcı yaptığı açıklamada; “Tüm değerleriyle yerli bir firma olarak ülkenin gençlerine her zaman güvenmekte, sayelerinde geleceğin pırıl pırıl olacağına inanmaktayız. Bu doğrultuda gençlerimizi desteklemekten mutluluk duyuyoruz ve onların başarılarını görmek en büyük gurur kaynağımız” dedi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 1 gün önce
R
Güncel 1 gün önce
R
Güncel 1 gün önce
R
Güncel 1 gün önce
R
Güncel 1 gün önce
R
Güncel 1 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs