MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
17 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

İş Güvenliği Semineri

14 Temmuz 2016 Perşembe 23:03
Okunma
İş Güvenliği Semineri

Düzce Belediyesi çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği ile iş kazaları gibi konularda seminer verildi. Düzce Belediyesi'nin meclis salonunda düzenlenen seminere birimlerdeki personeller katıldı.
İş sağlığı ve güvenliği konusunda sunum yapan İş Güvenliği Uzmanı Ayşe Ferman, genel iş güvenliği kuralları oluşturulması, kazaların ve meslek hastalıklarının önlenmesi ve güvenli bir iş ortamı oluşturulması konularında katılımcılara bilgiler verdi. Kazaların alınacak basit önlemlerle engellenebileceğine işaret eden Ferman, meslek hastalıklarının da sık karşılaşılan meselelerden olduğunu kaydetti. İşveren ve işçinin sorumluluklarından da bahseden Ferman, kişisel donanım koruyucuları hakkında detaylı bilgiler verdi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.