MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
29 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

İngiltere’deki Programdan Kabul Aldı

​​​​​​​Düzce Üniversitesi’nin Akademik Girişimcisi İngiltere’deki Programdan Kabul Aldı

06 Ocak 2020 Pazartesi 21:42
Okunma
İngiltere’deki Programdan Kabul Aldı

Düzce Üniversitesi’nin Akademik Girişimcisi İngiltere’deki Programdan Kabul Aldı

Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Mert Kılınçel, BiGGTeknogirişim Sermayesi Desteği Programı'nın ticarileştirme etkinliği kapsamında İngiltere’de Royal Academy of Engineering tarafından düzenlenecek olan eğitim programına katılma hakkı elde etti.

BiGGTeknogirişim Sermayesi Desteği Programı, girişimcilerin iş fikirlerinin sürdürülebilir ticari değere dönüştürülmesi amaçlı etkinlikleri destekliyor ve girişimcileri bu etkinliklere yönlendirerek ticari başarılarına katkı sağlamayı hedefliyor. Bu kapsamda daha önceki çağrılarda desteklenen 56 girişimci, İngiltere’de Royal Academy of Engineering tarafından düzenlenen eğitim programına katılma fırsatı elde etmişti.

Düzce Üniversitesi’nin akademik girişimcimiz Dr. Öğr. Üyesi Mert Kılınçel, TÜBİTAK ve Royal Academy of Engineering tarafından İngiltere’de gerçekleşecek eğitim, mentorluk ve ticarileştirme etkinliklerini içeren programa kabul alarak iş fikrini ticari başarıya dönüştürme adına önemli bir adım attı.

 

 

 

 

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.