MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
17 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

İlk Oturum Gerçekleştirildi

2024-2025 Yılı Toplu Sözleşme Görüşmeleri Başladı

25 Kasım 2023 Cumartesi 12:30
Okunma
İlk Oturum Gerçekleştirildi

Düzce Belediyesi, Düzce BelKA İnsan Kaynakları A.Ş. sendikalı çalışanlarını kapsayan Toplu İş Sözleşmesinin 1. Oturum görüşmeleri gerçekleştirildi. Devam eden görüşmeler kapsamında taraflar, Aralık ayının ikinci haftası ikinci oturum için yeniden bir araya gelecek.

Düzce Belediyesi'nde 2024-2025 dönemine ilişkin toplu iş sözleşme görüşmelerinin ilki Düzce BelKA İnsan Kaynakları A.Ş, Düzce Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Hizmet-İş Sendika temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Prof.Dr. Erol Güngör kültür Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen ilk oturuma Düzce BelKA A.Ş. Genel Müdürü Necla Erdoğan, Düzce  Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Mehmet Ali Kahraman, Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Okan Özkasap ile Hizmet-İş Düzce Şube Başkanı Ali Kemal Esen,Hizmet-İş Genel Merkez temsilcileri ,sendika ve işçi temsilcileri katılım sağladı.

2024-2025 yılını kapsayacak toplu iş sözleşmesine yönelik değerlendirmelerin yapıldığı oturumda, sürecin sağlıklı ilerlemesi noktasında atılacak adımlar masaya yatırıldı. Görüşmeler, Aralık ayının ikinci haftasında yapılacak ikinci oturumla devam edecek.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.