MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
29 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Hentbol Grup Müsabakaları Tamamlandı

Okul Sporları Hentbol Gençler Grup Müsabakalarına Düzce ev sahipliği yaptı.

22 Aralık 2023 Cuma 19:00
Okunma
Hentbol Grup Müsabakaları Tamamlandı

Okul Sporları Hentbol Gençler Grup Müsabakalarına Düzce ev sahipliği yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor yarışmaları kapsamında Hentbol Grup müsabakaları Düzce’de yapıldı.

Bahçeşehir Spor Salonu ve Cumayeri Spor Salonu’nda yapılan Okul Sporları Hentbol Grup müsabakalarına 18 farklı takım 280 sporcu katıldı.

19-22 Aralık 2023 tarihleri arasında Düzce’nin ev sahipliğinde yapılan Hentbol Grup müsabakalarında Kızlarda Bolu Spor Lisesi, Ereğli Borsa İstanbul Atatürk Anadolu Lisesi, Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi, Erkeklerde ise Düzce Spor Lisesi, Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi, Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Grup Müsabakalarında grup birincisi olarak Türkiye finallerine katılma hakkı kazandı.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.