MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Halka Yapılacak En İyi İyilik Hizmettir

19 Temmuz 2016 Salı 20:03
Okunma
Halka Yapılacak En İyi İyilik Hizmettir

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 15 Temmuz darbe girişimine karşı en güzel demokrasi dersinin millet tarafından verildiğini bir kez daha vurgulayarak ‘ Meydanlardaki demokrasi nöbeti demokrasi inancı ve kararlığı ile sürüyor. Bu ulvi tavrın yanı sıra belediye olarak da halka hizmeti eskisinden daha fazla yukarı çıkarıyoruz. Halka yapılacak en iyi iyilik hizmettir’ dedi.
Türkiye’nin darbe girişimi nedeniyle ciddi bir dönemden geçtiğini belirten Başkan Mehmet Keleş, ‘Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur. Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerimizin ve siyasetçilerimizin gösterdiği birlik, beraberlik ve kararlı duruş, en büyük takdiri hak etmektedir’ diyerek, demokrasi nöbetlerinde halkın demokrasi inancı ve kararlığının en güzel örneğinin gösterildiğini belirtti. Başkan Mehmet Keleş, belediye olarak, demokrasi nöbeti ile birlikte sahadaki hizmetleri eskisinden daha yoğun programla sürdürdüklerini işaret ederek ‘ Bu halka en iyi iyilik hizmet yapmaktır. Yaz dönemi nedeniyle hazırladığımız hizmet programını şimdi daha da artırıyoruz. Gerekirse fazla mesai yaparak hizmetleri her alanda eskisinden daha yoğun olarak sürdüreceğiz’ dedi.  

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Düzce Ticaret Borsası olarak karşınızdayız. Türkiye özel sektörün tamamın ı temsil eden TOBB ve 365 oda –borsa olarak 81 ilde, bu ortak açıklamayı aynı anda yapıyoruz. 15 Temmuz gecesi milletimiz ve milli kurumlarımız, demokrasimize kast eden alçakça bir saldırıya uğramıştır. Halkımız sandığa ve demokrasiye sahip çıkmıştır. Darbe girişimi haberleri ortaya çıktığı gece, birliğimiz ve oda-borsa camiası olarak tepkimizi ilk anda ortaya koydu.. Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük mutluluk duymalıdır. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız ve meclisteki tüm siyasi partilerimizi, cunta heveslileri karşısında dik duruşlarından dolayı yürekten kutluyoruz. Gözü dönmüş darbecilerin saldırılarını büyük bir sebatla direnen, böylece “Gazi” ünvanını bir kez daha hatırlatan meclisimizle gurur duyuyoruz. Bu darbe girişimi karşısında direnen, tavır sergileyen herkese, başta kahraman emniyet görevlilerimize ve TSK’nın şerefli mensuplarına, gönül dolusu teşekkür ediyoruz. Onlara minnettarız. Ama en çok darbecilerin silahları karşısında kahramanca direnen milletimizin azim ve cesaretiyle kıvanç duyuyoruz. Bizler, gücünü sandıktan, yetkili milletten almayan bir irade istemiyoruz. Ülkemiz için demokrasi dışında bir seçenek de görmüyoruz. Ordu içinde örgütlenmiş bu terörist çetenin tamamen ortaya çıkartılmasını ve DALET ÖNÜNDE hesap vermesini bekliyoruz. Hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Alah’tan rahmet, hürmetli ailelerine sabırlar, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimiz onları daima minnetle ve rahmetle anacaktır.
Değerli Basın Mensupları
Allah’a şükür milletimizin sağduyusu, feraseti, cesareti ve Allah’ın yardımıyla bu belayı, bu fitneyi durdurduk. Bu şerden, hem demokrasimize hem de birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek çıktık. Hepimiz demokrasi konusunda toplumda sağlanan bu büyük mutabakatın değerini bilmeliyiz. Şimdi daha güçlü olmak, birbirimize daha fazla sarılmak, birbirimizi daha fazla sevmek zorundayız. Çünkü, bizi biz yapan, bizi ayakta tutan, bizi millet yapan unsur budur. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin tuzağına düşmeyeceğiz iş dünyası olarak daha fazla çalışma, üretme, istihdam sağlama zamanı diliyoruz. Geçmişte olduğu gibi, bugün de, yarın da TOBB ve 365 oda-borsa olarak demokrasiden, milletimizden, devletimizden yana olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin birliğine, kardeşliğimize ve demokrasimize karşı olanların da karşısına dikileceğiz. Özel sektör olarak, ülkemiz ve milletimiz için daha büyük bir azimle çalışacak ve Türkiye’yi büyük hedeflerine taşıyacağız. Mustafa Kemal Atatürk’ün “hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir” sözünü hep aklımızda tutarak; ülkemiz için durmadan çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Yeter ki birlik ve beraberliğimizin kıymetini aklımızdan çıkarmayarak omuz omuza verelim. Yeter ki birbirimizi seveli, birbirimize inanıp, güvenelim. Bu vesile ile halkın iradesi dışında hiçbir iradeyi tanımayacağımızı, demokrasiden vazgeçmeyeceğimizi ve darbe girişimlerini kabul etmeyeceğimizi bir defa daha vurguluyoruz. Devletimizin ve ülkemiz var oldukça biz de varız. Demokrasi varsa hepimiz varız. Allah, ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs