MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
16 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Halk Ekmekte Pide Satışı Başlıyor

300 GR PİDE 7,5 TL’DEN SATILACAK

22 Mart 2023 Çarşamba 21:45
Okunma
Halk Ekmekte Pide Satışı Başlıyor

Düzce Belediyesi bünyesinde faaliyetini sürdüren Halk Ekmek Büfeleri Ramazan ayı için pide satışına başlayacak. Büfelerde 300 Gr pide 7,5 TL’den vatandaşa sunulacak.

Düzce Belediyesi sosyal belediyecilik faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz Eylül ayında vatandaşları ucuz ekmek ile buluşturan Düzce Belediyesi Halk Ekmek Büfeleri Ramazan ayı boyunca pide satışı da yapacak. 300 Gr. pidenin 7,5 TL’den satışa sunulacağı büfeler 5 farklı noktada vatandaşlara hizmet verecek. Ramazan ayında çalışma saatleri güncellenen ve 08:00-11:00 ile 16:00-19:00 saatleri arasında açık olacak büfelerden belirtilen saatler içinde alışveriş yapılabilecek.

Pide satışı yapılacak Halk Ekmek Büfeleri; Camikebir Mahallesi, Hamidiye Mahallesi, Aziziye Mahallesi, Bahçeşehir Güzelbahçe Mahallesi ve Konuralp Şehit Murak Demir Mahallesi’nde bulunan noktalar olacak.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 6 gün önce
R
Güncel 6 gün önce
R
Güncel 6 gün önce
R
Güncel 6 gün önce
R
Güncel 6 gün önce
R
Güncel 6 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
TEKNOROT RAMAZAN BAYRAMI REKLAM