MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
6 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Güloğlu daha seçilmeden sorunlar çözülüyor

Yıllardır Yapılamayan Sanayi Sitesi Asfaltlandı

05 Şubat 2024 Pazartesi 18:15
Okunma
Güloğlu daha seçilmeden sorunlar çözülüyor

Yeniden Refah Partisi Düzce belediye başkan adayı Davut Güloğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde gittiği Küçük Sanayi Sitesi’ndeki sorunları gösteren videosunun ardından Düzce belediyesi harekete geçti. Davut Güloğlu’nun seçimi kazanmasından korkan Düzce Belediyesi, ekipleri yolların ıslak, çamurlu olmasına aldırmadan çamurlu yolları asfalt döktü.

Yeniden Refah Partisi Düzce belediye başkan adayı Davut Güloğlu, henüz seçilmeden sorunları çözüme ulaştırıyor. Bu çerçevede Belediye Başkan Faruk Özlü, kendisine 4 buçuk yıldır ulaşamayan Düzcelileri, Davut Güloğlu’nun seçimi kazanma endişesiyle evlerinde ziyaret ederken, kendisini göremeyen vatandaşlarda Belediye başkanının evlerine dükkanlarına kadar gelesini Davut Güloğu’na olan teveccühe bağlıyor.

YILLARDIR YAPILAMAYAN SANAYİ SİTESİ ASFALTLANDI

Yıllardır esnafların çilesi olan yağmurda, karda çamur deryasına dönen ve defalarca girişimde bulunmalarına rağmen asfaltlanmayan Küçük Sanayi Sitesini Davut Güloğlu sarı çizmeleriyle ziyaret etmişti. Sanayi Sitesinde yaşanan ve çile haline gelen sorunları yakından gören Davut Güloğlu, esnaflara ise sorunu birlikte çözecekleri sözünü vermiş bunu da sosyal medya hesaplarından yayınlamıştı. Davut Güloğlu’nun ziyaretinin hemen sonrasında harekete geçen Düzce Belediyesi, yıllardır esnafın ve sanayi sitesine gitmek zorunda olan vatandaşların korkulu rüyası olan çamurlu yolları asfaltladı.

Küçük Sanayi Sitesi’nin asfaltlanması ile ilgili konuşan Yeniden refah Partisi belediye başka adayı Davut Güloğlu; “Allah’a şükürler olsun. Biz daha belediyeyi kazanmadan sorunları çözmeye başladık. Bizim çözeceğimize söz verdiğimiz kronikleşmiş sorunların tamamı çözülüyor. Ancak onu a beceremiyor, çözüyormuş gibi görünüyorlar. Sorunların üstünü kapatarak geçici göz boyamalarla çözmeye çalışıyorlar. Ama biz o sorunları belediyeyi aldığımız gün kalıcı olarak vatandaşlarımızla kafa kafaya verip çözeceğiz. Bir daha da aynı sorun kalmayacak. Çünkü biz belediyeciliği, ahlaklı belediye yönetimini daha önce yaptık. Yine yapmaya talibiz. Görüyorsunuz daha sahada dolaşırken söz verdiğimiz sorunlar kokularından bir bir çözülüyor. Belediyeyi kazandığımızda neler olabileceğini insanlarımız görsünler. Belediye başkanı Faruk Beyi 5 yıldır göremeyen Düzceliler, Davut Güloğlu’nun adaylığının açıklanmasının ardından görmeye başladılar. Küçük Sanayi Sitesi kurulduğundan beri göremediği asfaltı biz çözeceğimizi söylediğimiz zaman geçici olarak çözdüler. Yani Yeniden Refah Partisi ve Davut Güloğu daha seçimleri kazanmadan çözmeye başladı. Allah’ın izniyle daha yeni başladık ve bu korkuyla Düzce’nin var olan yapılamayan bütün sorunlarını çözdürmeye devam edeceğiz. Bunlar geçici olarak üstünü kapatarak çözecek biz ise kalıcı olarak bir daha olmayacak şekilde çözeceğiz” dedi.   

Ancak yolların çamurlu olmasına rağmen yangından mal kaçırırcasına yapılan asfaltın ne kadar kalıcı olacağı ise büyük merak konusu oldu.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.