MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Genç Stk’lar Darbeye Karşı Bildiri Yayınladı

20 Temmuz 2016 Çarşamba 23:19
Okunma
Genç Stk’lar Darbeye Karşı Bildiri Yayınladı

Genç Sivil Toplum Kuruluşları, darbe girişimine karşı ortak bildiriyi yayınlayarak, Anıtpark meydanında kurulan sahnede hem vatandaşlara hem de basın mensuplarına okudu.
Genç Sivil Toplum Kuruluşları, darbe girişimlerine karşı ortak bildiri yayınladı. Anıtpark meydanında kurulan sahneye çıkan 13 Genç Sivil Toplum Kuruluşları adına bildiriyi okuyan TÜGVA Düzce Başkanı Bülent Bilgin, “ Bizler Düzce’de Genç STK’lar olarak milli iradeye Milletin Meclisine aziz milletimizin kendisine yönelik askeriye içindeki hain paralel devlet yapılanmasının uzantıları tarafından 15 Temmuz akşamı yapılmak istenen darbe girişimini şiddetle kınıyoruz. 
Her kim olursa olsun kime yönelik gelirse gelsin her türlü darbe girişimini lanetliyoruz. Genç STK’lar olarak halkımızın, özgürlüğümüzün selametinin yanında ve darbenin karşısında dimdik duracağımızı beyan ederiz. 
Milletimizin almış olduğu tanklarla F-16larla milletimizin üzerine yürüyen üstüne ateş açan hain fettullahçı terör örgütü teröristlerine gerekli dersi mücadeleyi sonuna kadar vermiştir. Bu mücadele sırasında haince gaddarca şehit edilen vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. 
Milletimizin canını namusunu malını korumak için emanet ettiği ve o silahları kendi milletine karşı kullanan hain teröristlerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz ve bu darbe girişimi karşısında Genç STKlar olarak sonuna kadar mücadele edeceğimizi belirtiriz” ifadelerinde bulundu.
Anıtpark’taki bildiriye; AK Parti, CHP, Saadet Partileri Gençlik Kolları, AGD, Aziziye Gençlik Derneği, Düzce Belediyesi Genç Meclis Üyeleri, Genç İGM Üyeleri, TÜGVA, Genç Müsiad, Genç İHH, Genç Memursen, İnsan ve Medeniyet Hareketi Gençlik Hareketi, Genç Eller Derneği ve Kent Konseyi Meclisi destek verdi. 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs